Syntha-6 Isolate (1,8 kg)

 
BSN Syntha-6 Isolate 1,8 kg
Ár: 21 190 Ft
24 990 Ft
Megtakarítás:3 800 Ft 15%
Egységár: 11 772,22 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Syntha-6 Isolate

A SYNTHA-6 ISOLATE a legmagasabb biológiai értékű fehérjeforrásokból tevődik össze, kizárólag fehérje izolátumokat (tejsavó és kazein) használtak az összeállításánál.

A formula alapja a szabadalommal védett ISOLAST protein mátrix, mely a tejsavó-fehérje izolátum és tejfehérje izolátum 50:50 arányú keveréke. Ez a speciális komplex egyszerre garantál azonnali, és folyamatos, hosszan tartó aminosav ellátást, ami tökéletes választássá teszi edzések után, napközben és lefekvés előtt egyaránt.

A SYNTHA-6 ISOLATE-ot is a BSN egyedülálló és utánozhatatlanul gazdag ízvilágával áldották meg. Ha egy prémium minőségű fehérjét keresel, kiváló aminosav-profillal, ami nagyon finom, akkor máris megtaláltad a számodra tökéletes fehérjét.

Adagonként csupán minimális kalóriát és csupán egyetlen gramm cukrot tartalmaz, így akár egy normál diétába is beilleszthető ez a rendkívül ízletes top kategóriás fehérjeturmix!

  • tejsavó és kazein mátrix!
  • 25 gramm fehérje adagonként!
  • gyors és lassú felszívódású fehérjék!
  • természetes EAA (esszenciális aminosav) forrásokkal!

Javasolt használat:

Keverjünk el 1 kanálnyi (38g) terméket 180-350 ml vízben vagy zsírszegény tejben egy shakerrel. A kívánt íz elérése érdekében változtassuk a víz mennyiségét. Főleg edzés, vagy felkelés után fogyasszuk.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények