Iso Whey Zero (25 gr.)

 / 4.8 37 vélemény
BioTech USA Iso Whey Zero 25 gr.
Ár: 300 Ft
Egységár: 12.00 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BioTech USA Iso Whey ZERO

MAXIMÁLIS TISZTASÁGÚ, GLUTÉN-, LAKTÓZ-, TRANSZZSÍR- ÉS CUKORMENTES TEJSAVÓFEHÉRJE-POR.

1 ADAGBAN:

  • 21,4 g színtiszta tejsavó fehérje BCAA-kal
  • 0 g hozzáadott cukor
  • 0 g transzzsír
  • laktóz-és gluténmentes

TISZTASÁG MINDENEKFELETT

Az Iso Whey ZERO a lehető legtisztább, cross-flow mikroszűréssel készült tejsavófehérje-izolátum (WPI), amely valóban glutén-, laktóz-, transzzsír- és cukormentes. Az ISO Whey ZERO az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

VAN, AKI SZÁLKÁSAN SZERETI

A fehérjék rendkívül magas biológiai értékének köszönhetően az Iso Whey ZERO abszolút egyedülálló a BioTech USA termékkínálatában. Tökéletes választás az ultraszálkás izomgyarapodásra törekvő sportolók számára, mivel a fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.

Amikor azt mondjuk, ZÉRÓ, az tényleg azt jelenti, hogy ZÉRÓ

Így igaz: az Iso Whey ZERO valóban zéró transzzsírt és zéró hozzáadott cukrot tartalmaz.

Magas BCAA-, L-Glutamin- és EAA-tartalom

Az Iso Whey ZERO gondosan megválogatott fehérjeforrásokból készült, bővelkedik elágazó láncú és esszenciális aminosavakban (BCAA, EAA), valamint L-glutaminban 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: 

Edzés-napokon fogyasszon 1 adagot (25 g) reggel és 1 adagot közvetlenül edzés után. Pihenő napokon fogyasszon 1 adagot reggel és 1 adagot este. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-01-11
Üdv! Egy rendelésem mellé kaptam egy ilyen adagot, amit egyik edzésem után ki is próbáltam. Az íze nagyon jó volt és jól is oldódott. Ezenkívül nem találtam benne semmi érdekeset. Másnap viszont azt vettem észre, hogy az edzés utáni állapotom jobban megmaradt. Az izmok telítettsége jobb volt és mintha nem estek volna annyira vissza. Én marha fehérjét szedek, mert a tejsavótól kiütéses leszek. Az lenne a kérdésem, hogy lehet két fehérje fajta között ilyen különbség? Egyáltalán okozhat ilyet a fehérje egy edzés alatt vagy csak képzeltem? Köszönöm.

válasz
2016-01-12
Szia!

Lehet bizony. Annyira eltérő az aminosavprofiljuk, hogy érezhető a különbség. A tejsavófehérje a legjobb fehérjeforrás a legkedvezőbb aminosavprofillal, ha teheted, mindig azt válaszd!

Vevővélemények

Tökéletes
2015-07-08
Már sokféle fehérjét kipróbáltam. Különösebben egyik sem vált be, mert vagy az ízükkel nem voltam kibékülve, vagy panaszokat okoztak. Alapból vannak gyomorproblémáim - emellett azt hittem, hogy lehetetlen lesz olyan tejsavófehérjét találni, amit nyugodtan fogyaszthatok. Az edzésekhez viszont nagyon kellene. Nos, nagy örömömre ebben a termékben végre megtaláltam a megoldást! :) Semmilyen panasz nem jelentkezett tőle, úgyhogy fog belőle hamarosan jönni egy nagyobb kiszerelés. Nekem a vaníliás túl édes, több vízzel hígítom, mint amivel javasolják, de még így is kellemes íze van szerintem. A többi eddig vásárolthoz képest magasabb az ára, de úgy gondolom, megéri. Nekem bevált, nem bántam meg, hogy tettem vele egy próbát.