Whey Protein Isolate 90 Plus (2 kg)

 / 5.0 1 vélemény
ActivLab Whey Protein Isolate 90 Plus 2 kg
Ár: 15 650 Ft
Egységár: 7 825,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Whey Protein Isolate 90 Plus

Egy kiváló minőségű, nagy tisztaságú fehérjeizolátum azoknak, akik a legjobbat akarják, és nem sajnálják megfizetni.

A legjobb minőségű, tiszta savófehérje kivonat a legmagasabb tápértékkel és anabolikus aktivitással. Fenntartja a működő savófehérje struktúráját és aktivitását, és ezért a legértékesebb szabad aminosav - és tápálló fehérjeforrásként tartjuk számon. Ajánljuk a rekordokat döntő sportembereknek és az aktív életet élőknek. Alacsony zsír - és laktóztartalmú, magas biológiai értékkel.

Különösen ajánljuk azoknak, akiknek nagy mennyiségű fehérjére van szükségük, úgyis, mint sportolóknak és aktívan élőknek, akik szeretnének gyors izomtömegnövekedést elérni.

Használata:

Reggel ébredéskor, edzés után, ill. lefekvés előtt 30 grammos adagokban (2 kanál). Oldjuk fel a port (300 ml) tejben vagy vízben! Használjunk mixert! A merőkanál a dobozban található.

Tipp: A semleges ízesítéssel biztos lehetsz, hogy nem viszel be semmi plusz mesterséges anyagot az íz kedvéért. Profiknak!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

kis erőszint növekedést hozott
2010-09-24
heló


3 hete tolom ezt a terméket és bevallom húzták a fogam amikor kifizettem, viszonylag drága volt.. De! Kb.. két hét után egy kis erőszint növekedést hozott, diéta mellett!!! És ha belekalkulálom hogy 90%-os fehérjéről beszélünk, ilyet nem találtam máshol.. Nekem megéri..


Emellett szedem a bcaa-t és a creashot-ot ez a 3 as combo eddig nekem a legjobb.. scitecen innen biotechen túl... ennyi...