Platinum Hydro Whey (1,590 kg)

 / 3.5 2 vélemény
Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey 1,590 kg
Ár: 27 900 Ft
Egységár: 17 547,17 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ON Platinum Hydrowhey

A Platinum Hydrowhey a valaha piacra került legtisztább, leggyorsabb és legfejlettebb fehérjeformula! A legmagasabb minőségű tejsavó fehérje hidrolizálásával a fehérjekiegészítés történelmének leggyorsabb felszívódású és hasznosulású formuláját alkottuk meg!

A Platinum Hydrowhey fehérjerésze kizárólag hidrolizált tejsavó fehérje izolátumot tartalmaz, mely a létező legtisztább és legmagasabb biológiai értékű forrás, nem tartalmaz semmi felesleges zsiradékot, laktózt és koleszterint, mely rontaná a formula emészthetőségét és hasznosulását! A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontjuk a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő a lerövidül, így Platinum Hydrowhey fogyasztása gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent! Hogy tovább fokozzuk a formula hatékonyságát a Platinum Hydrowhey-t megerősítettük egy speciális ACTITOR peptiddel, emésztőenzimekkel és mikronizált elágazó szénláncú aminosavakkal!

Hidrolizált tejsavó fehérje izolátum!

  • 30 gramm ultra-tiszta fehérje adagonként!
  • 9 gramm Leucin, Izoeucin és Valin (BCAA)
  • Szabadalommal védett ACTITOR Peptidek!
  • Zéró laktóz és koleszterin!
  • Emésztőenzimek!
  • Tökéletes oldódás!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál Platinum Hydrowhey-t 2-4 dl hideg vízben és fogyaszd azonnal! Egyéni fehérjeszükségletednek megfelelően napi 1-3 adagot fogyassz, közvetlenül edzés után, edzés előtt és ébredés után!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-07-11
Szia!

Ha a minőségi száraz izomzat építése a cél, akkor van értelme ezt úgy használni, hogy közvetlen edzések után ezt iszom, de edzésnapon reggel, illetve pihenőnapokon pedig reggel-este Iso Whey Zero-t? Illetve ezt még kombinálnám egy BCAA 6000mg-al (BioTech), meg egy doboz Brutal Anadrol-al? Értelemszerűen az Anadrol hamarabb el fog fogyni, mint a fehérjék.

Várom a válaszod, illetve ha van egyéb javaslat, akkor azt is.

Elöre is köszi!

válasz
2018-02-05
Szia!

Van bizony. Ez AZ edzés utáni fehérje. Az igazi. Semmivel nem kell kombinálni, így jó, ahogy van. Maximum Protein Essence-szel ütheted meg vele a csúcsok csúcsát. Már ha valamit kevverni szeretnél hozzá, az Anadrol jó, de a hatása ettől független.

Vevővélemények

Klasszisokkal többre számítottam!
2017-09-25
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja: amekkorák voltak az elvárásaim a beharangozása, a külföldi tesztek és vélemények valamint a technológia alapján, annyival kiábrándítóbb a valóság: A termék sem vízzel, sem pl. kókusztejjel nem akar teljesen feloldódni két különböző shakert használva sem. Az íze (eper) távolról sem hozza azt a szintet, amit az eddigi etalontól, a Gold Standartól megszoktam: kellemetlen édesítőszeres, már-már gyógyszeres utóíz, eper alig vehető ki belőle, vanília, amit a leginkább szerettem volna elkerülni, annál inkább. A végére a slusszpoén (!): ez az egyetlen olyan fehérje eddig, amit konkrétan "érzek" a gyomromban, nem hogy gyorsan felszívódna, egyszerűen ott lötyög benne, ami rendkívül kellemetlen. Még a kazeinnel sincs ilyen tapasztalatom, ami tovább erősíti az ellenérzésemet. Summa: ez az adag elfogy, sajnos nincs kisebb kiszerelés, ami főleg ilyen borsos árnál blankra vétel kategória, de ez nem jött be és soha többet.. Maradok a jól megszokott Gold Standard-nál, ami eddig tapasztalataim alapján etalon.