Platinum Hydro Whey (0,793 kg)

 
Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey 0,793 kg
Ár: 14 990 Ft
16 240 Ft
Megtakarítás:1 250 Ft 8%
Egységár: 18 902,90 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ON Platinum Hydrowhey

A Platinum Hydrowhey a valaha piacra került legtisztább, leggyorsabb és legfejlettebb fehérjeformula! A legmagasabb minőségű tejsavó fehérje hidrolizálásával a fehérjekiegészítés történelmének leggyorsabb felszívódású és hasznosulású formuláját alkottuk meg!

A Platinum Hydrowhey fehérjerésze kizárólag hidrolizált tejsavó fehérje izolátumot tartalmaz, mely a létező legtisztább és legmagasabb biológiai értékű forrás, nem tartalmaz semmi felesleges zsiradékot, laktózt és koleszterint, mely rontaná a formula emészthetőségét és hasznosulását! A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontjuk a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő a lerövidül, így Platinum Hydrowhey fogyasztása gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent! Hogy tovább fokozzuk a formula hatékonyságát a Platinum Hydrowhey-t megerősítettük egy speciális ACTITOR peptiddel, emésztőenzimekkel és mikronizált elágazó szénláncú aminosavakkal!

Hidrolizált tejsavó fehérje izolátum!

  • 30 gramm ultra-tiszta fehérje adagonként!
  • 9 gramm Leucin, Izoeucin és Valin (BCAA)
  • Szabadalommal védett ACTITOR Peptidek!
  • Zéró laktóz és koleszterin!
  • Emésztőenzimek!
  • Tökéletes oldódás!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál Platinum Hydrowhey-t 2-4 dl hideg vízben és fogyaszd azonnal! Egyéni fehérjeszükségletednek megfelelően napi 1-3 adagot fogyassz, közvetlenül edzés után, edzés előtt és ébredés után!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények