Milk and Egg Protein (2,1 kg)

 
Pro Nutrition Milk and Egg Protein 2,1 kg
Ár: 15 590 Ft
Egységár: 7 423,81 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION MILK & EGG

Vannak és lesznek újabb fehérjeforrások, de a Pro Nutrition Milk & Egg Protein soha nem megy ki a divatból!

  • A legmagasabb minőségű tej- és tojásfehérje kombinációja
  • Kifejezetten edzés utáni, lefekvés előtti használatra
  • Lassan felszívódású, anti-katabolikus fehérje mátrix
  • Kritikus fontosságú BCAA és glutamin aminósavakkal megerősítve
  • Laktóz, zsír, és koleszterin mentes
  • Támogatja az immunrendszert
  • Fantasztikus, krémes íz
  • Instalizált formula, azonnali oldódás tejjel, vizzel

Élvezd mindazt ami legjobb a tejben és tojásban! A Milk&Egg a legjobb minőségű fehérje koncentrátum, mely 70% tejfehérjét (kazein és laktalbumin) és tojásból származó fehérjét (albumint) tartalmaz. Ezt a fehérje formulát a legerősebb antikatabolikus formulaként tartják számon. Ideális mindazok számára, akik növelni szeretnék a száraz izomtömegüket, vagy fogyni anélkül, hogy ez izmaikra negatívan hasson. Legalább 2g/kg fehérjére van szükséged, ha növelni akarod izomtömegedet – a Milk&Egg-el hihetetlenül könnyen elérhető ez a szint.

A PRO NUTRITION által gyártott MILK & EGG PROTEIN a tej- és tojásfehérje kombinációját tartalmazza. Bár az utóbbi időben háttérbe szorult, ez a legősibb fehérjeforrás, melynek hasznosulása még ma is a leghatékonyabb. A fehérjék közül a tojásfehérjének (albumin) a legtökéletesebb az aminosav összetétele és a legmagasabb a biológiai értéke. Aminosav-állománya tökéletes az emberi szervezet számára, laktóz-, zsír- és koleszterinmentes. Minden más fehérjét ehhez hasonlítanak. Az albumin a tojásfehérjéből származó tiszta fehérje. Gazdag kénmolekulát tartalmazó aminósavakban, melyeknek rendkívül fontos szerepük van több metabolikus folyamatban.

A tejfehérje - mely tejsavóból és kazeinből tevődik össze - a leglassabban emészthető, így folyamatos, és egyenletes aminosav-ellátást biztosít az izomszöveteknek. Antikatabolikus hatású, megakadályozza az izmok leépülését. A vitaminokban és oldható ásványi sókban gazdag tejfehérje tartalmazza a 20 esszenciális aminósavat. Értékes táplálékforrás szervezetünk számára.

A kazein egy lassabban felszívódó fehérje, mely inkább antikatabolikus hatású, azaz lassítja azokat az izomleépítő folyamatokat, melyek egy kemény edzés során izmaidban zajlanak. Mivel lassan és állandóan bocsájtja ki az aminósavakat, nagyon hasznos tápanyagnak minősül. Ennek köszönhetően optimizálja a nitrogén visszatartását és felhasználását. Az a lehetőség is fennáll, hogy ez a tápanyag növeli az IGF-1 (inzulinszerű növekedési faktor) koncentrációját.

A Pro Nutrition Milk & Egg egy tökéletes proteinforrás, mely pozitív nitrogénegyensúly fenntartása mellett állandó anabolikus állapotban tartja a szervezetet. Tudományos kutatások eredményei igazolják, hogy a PRO NUTRITION MILK & EGG PROTEIN megnövelt fizikai terhelés esetén a szervezet nitrogénszükségletének kielégítésére kiválóan alkalmas.

Felhasználási javaslat:

Keverj 2 adagolókanál (60 gramm) terméket vizzel vagy tejjel. Napi 1-2 adag fogyasztása javasolt.

Ötlet: Edzés után és lefekvés előtt, valamint a nap bármely szakában igény szerint tetszőlegesen.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-27
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ez a termék tartalmaz e Lechitint bármilyen formában is, mert érzékeny vagyok rá! Válaszotokat előre is köszönöm.

válasz
2016-02-29
Szia!

A gyártó oldala szerint nem tartalmaz lechitint.

Vevővélemények