Pro Complex APS 60 (2,090 kg)

 
Optimum Nutrition Pro Complex APS 60 2,090 kg
Ár: 26 700 Ft
Egységár: 12 775,12 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Pro Complex

Izomtömeg-növelő fehérjekeverék!

  • Rendkívül fehérjedús: 53 gramm fehérjét tartalmaz és mindössze 4 gramm szénhidrátot!
  • Ioncserélt és kereszt-mikroszűrt tejsavófehérje-izolátum
  • Alacsony molekulasúlyú tejsavó-peptidek.
  • Hatékony B.C.A.A. (elágazó láncú aminosav) formula.
  • Mindössze 4 gramm szénhidráttartalom.

Az Optimum Nutrition egy még nagyobb és még jobb Pro-komplex-szel állt elő. Ez a fejlettebb formula 55 gramm többféle fehérjét tartalmazó fehérjekeverékből áll: tejsavófehérje-izolátumot, tejsavó-sűrítményt, tojásalbumint és hidrolizált tejsavó-peptideket tartalmaz. A még magasabb elágazó láncú aminosav-tartalomnak köszönhetően rendkívüli az aminosav-profilja. A mostantól kezdve már aszpartámmentes, Pro Complex minden egyes adagjában megtalálható az összes szükséges vitamin és ásványi anyag valamint 250 milligramm a szabadalmaztatott emésztőenzimből, az aminogénből! Ami pedig a legjobb, fantasztikus az íze és az instant formának köszönhetően akár kanállal is elkeverhető!

Javasolt használat: Keverj el két púpozott adagolókanálnyi (adagolókanál a dobozban) Pro Complexet az általad választott 3,5-4 dl italban. Ha az orvos vagy képesített táplálkozási szakember másképp nem rendeli, fogyassz 2-3 adagot naponta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-09-18
Mi a különbség a pro complex és pro complex gainer között? te melyiket ajánlod inkább a platinium hydrowhey mellé???

válasz
2018-02-05
Szia!

A Pro Complex egy fehérjekészítmény, utóbbi egy tömegnövelő, amelynek a fehérjerésze a Pro Complex. A Platinum Hydro Whey mellé a Pro Complex lehet a nyerő, mint fehérje általános használatra, a Hydro-t csak edzés után fogyaszd. Az egy veszettül tiszta tesjsavófehérje hidrolizátum, edzés után pillanatok alatt aminosavakban fürdeti meg az izmaidat, főleg, ha hozzákeversz még egy adag Vitargo CRX 2.0-át.

Vevővélemények