System Protein 80 (1,25 kg)

 
Olimp Sport Nutrition System Protein 80 1,25 kg
Ár: 7 800 Ft
Egységár: 6 240,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

OLIMP SYSTEM PROTEIN 80

Az OLIMP 80 egy magas fehérjetartalmú étrend kiegészítő élsportolóknak, és erősödni vágyóknak. Kifejezetten ajánlott erő- sportolóknak és testépítőknek. Az OLIMP 80 megnövelt és magas minőségű fehérjéi optimális növekedést biztosítanak az izomtömegnek és erőnek. Teljes értékű és könnyen beépülő fehérjeforrás, ami gazdag egyszerű- és összetett aminosavakban, amik biztosítják az edzés közbeni pozitív nitrogén-egyensúlyt. Beindítja az izom növekedését és a fizikai megterheléssel járó katabolikus folyamatokat ellensúlyozza. Az OLIMP 80 gondosan kiválasztott összetevőinek köszönhetően könnyen emészthető és beépülő, magas fehérjetartalmú forrás, amit kiegészítettünk metabolikus aktivátorokkal – L-karnitennel, lecitinnel, megfelelő összetételű ásványi anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel /króm, szelén, molibdén/. Az összetevők megfelelő aránya biztosítják a metabolikus folyamatok normális menetét nehéz fizikai igénybevétel és megnövekedett fehérjebevitel szükségessége esetén. Az OLIMP 80 megfelelő kombinációja az ultraszűrt tej- és tojásfehérjének, ezért ideális mindennapi használatra és egy nagyszerű fehérjeforrás lefekvés előtt is.

Adagolás:

Használj 1-3 adagot naponta - különösen lefekvés előtt, ébredés után és edzés után. Keverj össze 1 adagot (35 g - 90 mérési egység az Olimp lapát vagy 6 lapos evőkanál) és 150 ml vizet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-09-21
Hello!
Edzőnapokon 3turmixot iszok reggel, edzés után, és este. Pihenőnapokon csak reggel és este. Erre a célra ezt vagy inkább ezt: https://m.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=7430 válasszam? Sajnos csak az egyik fajtára van pénzem.
Edzés után darált zabpehellyel keverjem, vagy inkább dobjak be rá pár szem szőlőcukrot?

válasz
2010-11-09
Hát, olyan nincs ami mindenre ugyanannyira jó - a te esetedben talán a Whey Protein Complex 100 lenne a jó. Reggel szedd zabpehellyel, edzés után szőlőcukorral - de ne pár szemmel, minimum 25-50 gramm legyen benne, de felmehetsz 1g/testsúlykilogrammig is akár.

Vevővélemények