Taurine (90 kap.)

 / 4.3 15 vélemény
Scitec Nutrition Taurine 90 kap.
Ár: 2 650 Ft
2 790 Ft
Megtakarítás:140 Ft 5%
Egységár: 29,44 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Taurine

Feltételesen esszenciális aminosav

  • 3000 MG ADAGONKÉNT

A taurin természetes módon előfordul állati eredetű ételekben, de gyakorlatilag hiányzik a növényi eredetűekből. Ebből következően, a vegetáriánusok taurin-szintje alacsonyabb lehet, mint a vegyes étrendet követőké. Az egyértelmű, hogy a taurin egy nagyon fontos organikus sav, amely számos anyagcsere-folyamatban érintett az emberi testben. Köztudomású, hogy a taurin az energiaitalok gyakori összetevője.

Adagolási javaslat:

Naponta 3 db Taurin kapszula bevétele ajánlott egyenletesen elosztva a nap folyamán üres gyomorra edzés előtt vagy után, vagy étkezések között.

Allergén információ

Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-06-04
Üdv. Az lenne a kérdésem hogy ezt a terméket hogyan a legcélszerűbb összeegyeztetni a trans-x-el, és a WPP-el edzésnapokon, vmint érdemes-e szőlőcukrot belekeverni ezekbe a temékekbe(tranx vagy wpp-be) ?

válasz
2018-02-05
Szia!

A Taurine-t napi 3 kapszulával szedd: 1-et az egyik szénhidrátos étkezésed előtt, 2 kapszulát pedig az edzés utáni turmixod előtt. A Trans-X + 100% Whey Protein Professional kombóhoz nem kell több szőlőcukor, a Trans-X-ben van elegendő edzés utánra.

Vevővélemények

Jó...
2018-02-21
Egész nap élénkebb vagyok tőle, s különösen abban érzem a hatását, hogy a késő esti edzéseimet is végig bírom nyomni.