Taurine Mega Caps (120 kap.)

 / 4.9 9 vélemény
Olimp Sport Nutrition Taurine Mega Caps 120 kap.
Ár: 2 370 Ft
2 990 Ft
Megtakarítás:620 Ft 21%
Egységár: 19,75 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Taurine Mega Caps

Egy minőségi termék, amely tiszta taurinnal egészíti ki az étrendedet – egy olyan aminosavval, amely fontos anyagcserefunkciókat lát el a szervezetben.

A MEGA CAPS technológiája lehetővé teszi, hogy rekordmennyiségű, 1500 mg tiszta taurint sűrítsünk egy kapszulába. Ez a természetes összetevő nem a proteinek építőeleme, mégis rendkívül fontos szerepet játszik az aminosavak átalakításában. A taurin a szerves nitrogén egyik legfontosabb tárhelye az által, hogy gátolja a katabolizmust és hozzájárul a tiszta izomtömeg növekedéséhez.

Ugyancsak jelentős részt vállal az idegrendszer működésében – stimulál, megmozgat, és csökkenti a fáradságérzetet. Az inzulinhoz hasonlóan a taurin is segíti a kreatin továbbítását az izomsejtekhez, mely által fokozza a kreatin hatékonyságát.

Adagolás

Napi 1-2 kapszula.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-31
hello reggel éhgyomorra 3g taurin okozhat hasmenést?

válasz
2017-02-02
Szia!

Elvileg ha egyszerre 5g-nál többet veszel be okozhat. Lehet, hogy Te már a 3gr-ra is így reagálsz. Próbáld meg csökkenteni.

Vevővélemények

Fontos
2018-03-25
Két kapszula fedezi a szakirodalomban fellelhető napi adagot, nem kell méregetni, mint más por alakú taurin készítményeket. Nem pörgetős, a kitartást növeli, és a kedélyállapotra is jó hatással van.