Boros Szilvia: Sporttáplálkozás

 
Könyvek/Magazinok Boros Szilvia: Sporttáplálkozás
Ár: 3 780 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Boros Szilvia: Sporttáplálkozás

Mindannyian tudjuk, hogy sikereink elsődleges feltétele a megfelelő étrend kialakítása. Ebben nyújt segítséget a könyv, melyben a gyakorlati alkalmazhatóságra is hangsúlyt fektettek.

A sporttáplálkozás célja a sportok területén a tágabb értelemben vett teljesítményfokozás, az egészségkárosodás minimalizálása mellett. Sportteljesítményünket nem csak a genetikai adottságaink, edzéstervünk, felszereléseink vagy a technikai hátterünk fejlesztései határozzák meg. A kulcsfontosságú tényező a sportteljesítmény egyik fő meghatározója, az étrend.

A könyv segítséget nyújt az élsportolóknak, edzőknek és mindenkinek, akit érdekel a sport és a táplálkozás közötti összefüggések elmélete.

A gyakorlat felől közelíti meg a sport és a táplálkozás összefüggéseinek bemutatását. Megtanulhatjuk a sport élettani alapjait és az ehhez fűződő biokémiai folyamatokat. Segít a helyes étrend összeállításában, és az eredményes fogyókúrában, továbbá olvashatunk az úgynevezett szuperételekről, megismerhetünk olyan technikákat mint a szénhidráttöltés, és ennek módszerei, ráadásul még a táplálék kiegészítők hatásairól is képet kaphatunk.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények