Amino 2700 (700 tab.)

 / 4.0 2 vélemény
Universal Nutrition Amino 2700 700 tab.
Ár: 20 900 Ft
Egységár: 29,86 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Amino 2700

Az Universal által kifejlesztett hatékony Amino 2700 aminosav készítmény kizárólag tiszta formában tartalmaz anabolikus hatású di-peptid, tri-peptid és kötött láncú aminosavakat, amelyek fontos szerepet játszanak a nagy izomtömegek kidolgozásában.


A korábbi disztribútor magyar nyelvű katalógusából:

Az Universal által kifejlesztett hatékony Amino 2700 aminosav készítmény kizárólag tiszta formában tartalmaz anabolikus hatású di-peptid, tri-peptid és kötött láncú aminosavakat, amelyek fontos szerepet játszanak a nagy izomtömegek kidolgozásában és a testzsír százalék alacsony szinten tartásában. Az aminosavak jelentős szerepet játszanak a szervezet nitrogén egyensúlyának fenntartásában. A pozitív nitrogénegyensúly elősegíti az izmok gyors regenerálódását az edzési gyakoriság és intenzitás növelésekor. Az izom növekedésének szempontjából a nitrogén egyensúlynak döntő szerepe van. Az aminosavak elősegítik az erő gyors regenerálódását, az oxigén ellátás javítását és az anyagcsere felgyorsítását a testzsír hatékonyabb elégetése érdekében.

Adagolás:

2-8 tabletta naponta; az edzés előtti étkezés után, közvetlenül edzés után és lefekvés előtt. Különösen ajánlott éjszakai ébredéskor, a test pozitív nitrogén-egyensúlyának megőrzése érdekében.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-06
Üdv!
Egyik barátom (hölgy) elkezdett kicsit diétázgatni,(nincs rajta igazán fölöseg sok) és melléből elkezdett fogyni. Olyan kérdése lenne, hogy mikét kell ezt kordában tartani, illetve kicsit viccesen hangzik, de hogyan lehet visszanyerni a "korábbi méretet". Köszönöm nevében a választ és tanácsokat!

válasz
2017-04-17
Szia!

Szilikon! :D
Komolyra fordítva: leginkább sehogyan. A női mell jó része zsír, ha pedig a zsírégetés beindul, akkor a test nem szelektál, mindenhonnan elkezdi felélni a zsírraktárakat, ami alól a mell sem kivétel.

Vevővélemények

az árát megéri
2013-05-06
Napi 10 darabot szedtem be belőle, 3 db elalvás előtt és 3 db hajnalban mikor magamtól felébredek és utánna visszaalszok. Még 4 db-ot napközben étkezések között. Így nekem napi 10 szemmel 70 napig elég, persze ezen kívül fehérjeturmix napi 100 gram. Szerintem az árát megéri ellátja az izmokat a kellő mennyiségű aminósavval, lenyelni úgy a legegyszerűbb ha a nyelőcsőhöz nyomjuk egészen hátra és úgy nyelünk egy nagy korty vizet.