Amino 2700 (350 tab.)

 / 5.0 1 vélemény
Universal Nutrition Amino 2700 350 tab.
Ár: 12 690 Ft
Egységár: 36,26 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Amino 2700

Az Universal által kifejlesztett hatékony Amino 2700 aminosav készítmény kizárólag tiszta formában tartalmaz anabolikus hatású di-peptid, tri-peptid és kötött láncú aminosavakat, amelyek fontos szerepet játszanak a nagy izomtömegek kidolgozásában.


A korábbi disztribútor magyar nyelvű katalógusából:

Az Universal által kifejlesztett hatékony Amino 2700 aminosav készítmény kizárólag tiszta formában tartalmaz anabolikus hatású di-peptid, tri-peptid és kötött láncú aminosavakat, amelyek fontos szerepet játszanak a nagy izomtömegek kidolgozásában és a testzsír százalék alacsony szinten tartásában. Az aminosavak jelentős szerepet játszanak a szervezet nitrogén egyensúlyának fenntartásában. A pozitív nitrogénegyensúly elősegíti az izmok gyors regenerálódását az edzési gyakoriság és intenzitás növelésekor. Az izom növekedésének szempontjából a nitrogén egyensúlynak döntő szerepe van. Az aminosavak elősegítik az erő gyors regenerálódását, az oxigén ellátás javítását és az anyagcsere felgyorsítását a testzsír hatékonyabb elégetése érdekében.

Adagolás:

2-8 tabletta naponta; az edzés előtti étkezés után, közvetlenül edzés után és lefekvés előtt. Különösen ajánlott éjszakai ébredéskor, a test pozitív nitrogén-egyensúlyának megőrzése érdekében.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-07-03
mit tegyek, ha nem bírom lenyelni? Nagyon nagy szeműek-

válasz
2013-07-04
Szia!

Sajnos sok mindent nem tudsz tenni, ezeket a tablettákat szinte lehetetlen porítani... a későbbiekben érdemes lenne kapszulás formájú (pl. AminoMax 6800), vagy folyékony aminot választani (pl. Amino Liquid 50), ezekkel elkerülhető ez a probléma. Más tablettás amino sem sokkal kisebb, ez egy átlagos méret ebben a kategóriában.

Vevővélemények

Jó cucc
2016-11-27
Könnyen lenyelhető, nem böfögöm vissza, és persze a fő hatás (izomépítés és megtartás) sem marad el. Az Universalnak jó termékei vannak.