Anabolic Amino 9000 (300 tab.)

 
Olimp Sport Nutrition Anabolic Amino 9000 300 tab.
Ár: 11 900 Ft
Egységár: 39,67 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

ANABOLIC AMINO 9000

Étrend-kiegészítő kemény zselatin kapszula B6 vitaminnal, peptidekkel és szabad aminosavakkal. Az ANABOLIC AMINO 9000 MC peptidek és szabad aminosavak komplexumát tartalmazza, ami nélkülözhetetlen az izomszövetek fehérje szintéziséhez.

Ez a kapszula pótolja az elágazó láncú aminosavak összességét (L-leucin, L-valin, L-izoleucin) és taurin, összehasonlítva a természetes humán fehérje aminogrammjának (szedésekor a vér aminosav tartalmát mutatja) normál aminosav listájával. Az elágazó láncú aminosavak száma kb. 35%-a az izomszöveteknek. Így azok pótlása elengedhetetlen az emberi szervezetnek a megfelelő nitrogén egyensúly fenntartása érdekében. A B6-vitamin szükséges a fehérje-, zsír-, és szénhidrát-anyagcsere folyamatokban. Ez a termék a sportolók tömeg- és izomerő növekedését garantálja.

Adagolás

1 adag (5 tabletta) 2-3 alkalommal naponta. A termék felnőtteknek ajánlott étrend-kiegészítőként. Tartsa távol a gyerekektől. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-07-04
Hello! Ajándékba kaptam ebből egy dobozzal érdeklòdnék hogy heti 3 súlyzós edzéshez (80 kilo vagyok) hogyan szedjem 100% wpp mellé?

válasz
2014-07-07
Szia!

Étkezések között, edzés előtt és közben vegyél be 1-1 adagot (alkalmanként 5 tablettát). Opcionálisan bármilyen katabolizmussal járó fizikai aktivitás előtt és közben is szedhető.

Vevővélemények