Alpha Amino Prototype 216 (120 tab.)

 
MuscleTech Alpha Amino Prototype 216 120 tab.
Ár: 9 880 Ft
11 360 Ft
Megtakarítás:1 480 Ft 13%
Egységár: 82,33 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Muscletech: Alpha Amino Prototype 216

Hányszor által csalódottan és kiábrándultan a tükör előtt? Hányszor érezted már azt, hogy tested nem a befektetett munkának megfelelően reagál? Nos, nem vagy egyedül. Rengeteg testépítő szenved az eredmények hiányától, ütközik egy falba melyet nem képes áttörni. Az egyik ok, ami a fejlődés gátját jelenti, hogy nem biztosítják mindazt, amire szervezetüknek és izmaiknak szüksége van! Mind tudjuk, hogy izmaink építőkövei az aminosavak, ez az alapanyag melyből szervezetünk sziklakemény izmokat épít és ez az a tápanyag mely áttöri azt a falat, ami eddig utunkban állt...és ez az a pont, ahol az Alpha Amino Prototype 216 segítségünkre lehet!

Az Alpha Amino Prototype 216 egy extrém-gyors hatású nano-partikulált aminosav-mátrix, mely az esszenciális- és feltételesen esszenciális aminosavak precíz keverékét adva sziklakemény izmokkal borítja be tested!

Az Alpha Amino Prototype 216 egy szabadalommal védett mega-dózisú aminosav formula, a létező leghatékonyabb és legerőteljesebb izomépítő mátrix!

ELÉGEDETT VAGY A JELENLEGI AMINOSAV FORMULÁDDAL?

Nem minden aminosav formula egyformán hatékony. Valójában a legtöbb aminosav készítmény a legkevésbé sem törődik tudományos kutatásokkal, precíz arányokkal és kulcsösszetevőkkel. Ha nem vagy képes maximalizálni izmaid aminosav tartalmát, nem leszel képes maximálisan kihasználni az edzéseid okozta anabolikus hullámot! Ez az amiért az Alpha Amino Prototype-ra szükséged van, egy olyan speciális, tudományos precizitással összeállított aminosav-komplexre, mely a megfelelő aminosavakat biztosítja, pontosan abban a mennyiségben, formában és arányban amire a maximális izomnövekedéshez szükséged van!

MI AZ, AMI AZ ALPHA AMINO PROTOTYPE 216-OT MINDEN MÁS AMINOSAV FORMULA FÖLÉ HELYEZI?

A jelenleg kapható aminosav formulák ezrei közül kiválasztani a megfelelő formulát, még a legtájékozottabb testépítőknek is csaknem lehetetlen feladat....legalábbis az volt eddig! A MuscleTech kutatói végül megalkották az aminosav formulák új generációját, a világ elsőszámú izom-szintetizáló aminosav-mátrixát az - Alpha Amino Prototype 216-t!

Nem kell tovább kutatnod...megtaláltad amit kerestél!

A hagyományos aminosav-formulákkal szemben az Alpha Amino Prototype 216 egy mega-dózisú, tudományos precizitással összeállított keverék!

Nanopartikulált összetevői azonnali felszívódást és tökéletes hasznosulást garantálnak, az esszenciális, és feltételesen esszenciális aminosavak precíz mátrixával, az elágazó láncú aminosavak tökéletes arányával!

Az Alpha Amino Prototype 216 nem csupán biztosít minden szükséges aminosavat, a tökéletes mennyiségében, formában és arányban, de a védett „Rapid Explosion and Nano-Diffuse" technológiája segítségével, minden eddigénél gyorsabban az izmokba pumpálja azokat!

AZ EREDMÉNYEK MAGUKÉRT BESZÉLNEK!

Egy klinikai tanulmány során a Prototype 216 egy kulcs komplexét tartalmazó keveréket edzés előtt fogyasztó alanyok vérárama 650 %-kal több aminosavat szállított izmaikhoz! Ez a megnövekedett aminosav transzport és a brutális edzések jelentik a folyamatos fejlődés kulcsát!

Ám a tökéletes aminosav keverék és fejlett szállító rendszer még mindig nem elég! Ugyanebben a tanulmányban az Alpha Amino Prototype 216 kulcs-komplexe 216 %-kal növelte a fehérje-színtézis egyik kulcs-markerének felvételét, így a fehérje színtézis mértékét, mely az izomnövekedés sejtszintű folyamata!

Az Alpha Amino Prototype 216 hatása olyan erőteljes, hogy a saját testeden kell megtapasztalnod, hogy elhidd!

TAPASZTALD MEG A PROTOTYPE 216 EREJÉT!

Kétségeid vannak még az Alpha Amino Prototype 216 hatékonyságát illetően? A hatást klinikai tanulmányok igazolják - tények és nem fikciók!

A Texas-i Egyetem egy kutatása szerint az Alpha Amino Prototype 216 egy kulcs-komplexe 216 %-kal növelte a fehérjeszintézis ütemét jelző marker felvételét (fenilalanin)! Mindennek a tetejében pedig ez a drámai mértékben megemelkedett fenilalanin felvétel, pedig 1 óra múltán is fennmaradt!

A Texas-i Egyetem ugyanezen kutatása szerint Alpha Amino Prototype 216 formula kulcs-komplexét közvetlenül edzés előtt fogyasztó alanyok szervezete 650 %-kal több aminosavat szállított az izmokhoz!

Az Alpha Amino Prototype 216 a jövő aminosav formulája! Egy formula azoknak, akiknek elege van a középszerű termékek, középszerű eredményeiből! Egy formula azoknak, akiknek nincs vesztegetni való idejük!

Az Alpha Amino Prototype 216 egy tudományos precizitással megtervezett, klinikailag bizonyított hatékonyságú formula, mely maximalizálja az izomsejtek aminosav felvételét, a protein szintézis ütemét és folyamatos, megállíthatatlan anabolzimust produkál!

Ajánlott adagolás:

Fogyassz 1 adag (6 tabletta) Prototype 216-t 15 perccel edzés előtt a kedvenc sportitaloddal!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-08-24
1 órája jött meg a BCAA Xpress pink lemon formában, erre gondoltam. Edzés alatt akkor ezt beverhetem Big Bang ellenére? Kis szénhidrát alatt \"dúsított élelmiszert\" szoktam enni, ilyen kis müzlis szelet formában. Tudom nem a legjobb, de amint hazaérek tolom a túrót. Abba 50g zab? :S kipróbálom bár a reggeli zabtól is herótom van :)

válasz
2012-08-27
Cool, én is pont ezt (Pink lemon-os BCAA-Xpressz) tolom! :-) Nyugodtan a Big Bang nem befolyásolja a BCAA felszívódását, szükségességét.
Az edzés utáni müzliszeletet hagyd a bánatba, az csak lassítaná a fehérje felszívódását. 20g dextróz? Vagy ha más nem akkor menjen egy érettebb banán (abban már inkább glukóz van, a zöld banán fruktóza ugyanis az érési folyamatban glukózzá alakul át). A túróval pedig tényleg jó lenne a zab, 50g nem sok. Áztasd be a zabot meleg vízbe 30 percig, majd abba menjen a túró és a fehérjepor fogyasztás előtt, finom lesz!

Vevővélemények