Amino Professional (500 tab.)

 
German Forge Amino Professional 500 tab.
Ár: 4 535 Ft
Egységár: 9,07 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

German Forge® Amino Professional

German Forge® Amino Professional - tökéletes aminosavforrás tablettaformában
Az aminosavak, mint a fehérjék alapvető alkotóelemei, az emberi szervezetben különböző elemi feladatokat látnak el. Így például nemcsak a szükséges anyagcsere-folyamatokat látja el, hanem az izomtömeg építésében és fenntartásában is nélkülözhetetlen. Mivel az emberi izmok 35% -át a négy legfontosabb aminosav, L-leucin, L-izoleucin és L-valin (BCAA) és L-glutamin alkotja, egy állandóan teli aminosav-háztartás szükséges a folyamatosan sikeres edzésért.   Különösen a megerőltető és intenzív edzések alatt és után van szükség az aminosavakra, az izmok gyors és eredményes építéséért. Ezért tanácsos az edzés után bevitt aminosav mind a szabadidős sportokat űzőknek, mind a testépítőknek.

Az izomtömeg kiépítése és megtartása az esszenciális aminosavaknak köszönhető

Az új German Forge® Amino Professional tablettaformában bitzosítja az edzés után rászoruló szervezet számára szükséges aminosavakat. Az L-leucin, L-izoleucin és L-valin (BCAA) és L-glutamin mellett az Amino Professional mintegy 31% esszenciális aminosavat (EAA) tartalmaz, amelyeket nem termel az emberi szervezet, ezért kizárólag élelmiszereken keresztül lehet bevinni.
A 70% fehérjetartalmú German Forge® Amino Professional tökéletesen kielégíti a napi fehérjeszükségletet. A BCAA és esszenciális aminosavak kombinációja is határozottan támogatja az izomtömeg fejlesztését és karbantartását. Ezen felül, az új Amino Professional tabletták nemcsak lefedik a napi foszforszükségletet, ami központi szerepet játszik az energia anyagcserében, de tablettánként garantálnak 417 mg kalciumot, a csontok folyamatos ellátásáért. Elhanyagolható viszont a szénhidrát és zsírtartalma, az új German Forge® Amino Professional tabletta fogyasztása naponta többször is ajánlott, és a praktikus tabletta formájának köszönhetően bármikor - akár útközben is - egyszerűen alkalmazható. Például, az IronMaxx® pirulatartójában.

Alkalmazás:

Javasolt adag napi 3-szor 5 German Forge® Amino Professional tabletta, étkezések között, kevés folyadékkal bevéve. Edzésnapokon további 5 tabletta bevétele javasolt edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények