Aminomax 8000 (325 tab.)

 / 5.0 2 vélemény
Gaspari Nutrition Aminomax 8000 325 tab.
Ár: 10 690 Ft
Egységár: 32,89 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Aminomax 8000

A Gaspari Nutrition AMINOMAX 8000 egy 91%-os hidrolizált laktalbuminból nyert, alacsony molakula tömegű fehérjefrakciókban, di- és tripeptidekben speciálisan gazdag aminosavformula, L-Leucinnal és L-Taurinnal megerősítve. Ez a forradalmi formula a létező legbioaktívabb és leggyorsabban felszívódó formában biztosítja mindazt, amire a száraz izomnövekedés ütemének fokozásához és az izomlebomlás blokkolásához szükséged van!

Ezt az extrém anabolikus forrást a Gaspari Nutrition szakemberei hozzáadott L-Leucinnal és L-Taurinnal tették tökéletssé! Az L-Leucin egy esszenciális aminosav, azaz a szervezetünk nem képes azt önállóan szintetizálni, ennek ellenére kritikus és meghatározó szerepet tölt be az izomépítés szabályozásában! Az L-Leucin direkt módon fokozza a fehérjeszintézist, miközben részt vesz az izmok energiaellátásának biztosításában és az izomdegradáció blokkolásában!

Az L-Taurin a szervezetünkben egyik legnagyobb mennyiségben jelenlévő aminosav! Részt vesz az epesavak szintézisében, a zsíremésztés szabályozásában, a segíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, miközben javítja az izomsejtek tápanyagfelvételét, így fokozza mind a leadható teljesítményt, mind a száraz izomtömeget!

  • 91.0%-os hidrolizált laktalbumin!
  • Extra L-leucin és L-taurin!
  • Fokozott száraz izomtömeg és erőnövekedés!
  • Adagonként több mint 8 gramm aminosav!

Adagolás:

Fogyassz 4 tabletta AMINOMAX 8000-t edzés előtt és 4 tablettát edzés után!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-02-09
Üdv. Ebben mennyi van mert egy másik oldalon 325db tabletta van benne.?

válasz
2015-02-10
Szia!

350 tablettás kiszerelés ez.

Vevővélemények

Jónak tűnik.
2018-06-04
2 hete vásároltam a shop builderen,ami elkerülte a figyelmemet hogy kreatint is tartalmaz.A mérete elfogadható könnyen lenyelhető,nincs szaga.Tapasztalatokat a későbbiekben tudok róla írni.