3P Amino Matrix (240 tab.)

 
BioTech USA 3P Amino Matrix 240 tab.
Ár: 5 400 Ft
Egységár: 22,50 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

3P AMINO MATRIX

MAGAS MINŐSÉGŰ NÖVÉNYI ÉS TEJSAVÓ FEHÉRJEFORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ AMINOSAV KÉSZÍTMÉNY, HOZZÁADOTT L-ARGININNEL, L-LIZINNEL ÉS BCAA-VAL.

1 ADAGBAN:

  • 11,2 g 3P Amino MatrixTM formula (növényi fehérje és tejfehérje)
  • 2:1:1 BCAA-arány

FIGYELEMRE MÉLTÓ AMINOSAV FORMULA

A 3P Amino Matrix-ot úgy alakítottuk ki, hogy egyaránt tartalmazzon esszenciális aminosavakat (EAA-k), feltételesen esszenciális aminosavakat (CAA-k), illetve nem esszenciális aminosavakat (UAA-k), továbbá elágazó láncú aminosavat (BCAA-k). E forradalmi termék kiváló minőségű növényi és tejsavó-fehérje eredetű aminosavak keverékéből áll. A 3P Amino Matrix az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz. A fehérje hozzájárul az izomtömeg gyarapodásához és karbantartásához.

Felhasználási javaslat:

Edzésmentes napokon 4 tabletta reggel és 4 tabletta lefekvés előtt. Edzésnapokon 4 tabletta reggel és 4 tabletta edzés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-04-09
Szia! Én reggel, délben, este, edzésnapokon előtte és utána is iszok fehérje turmixot! Az étrendem teljesen szigorú! A kérdésem az lenne, hogy ezt turmixal is be lehet venni? Tehát ha reggel iszok egyet akkor a 4 tablettát bevehetem vele együtt? Előre is köszi a választ!

válasz
2014-04-10
Szia!

Igen, abszolút, de szerintem felesleges. Inkább edzés előtt vagy közben vedd be.

Vevővélemények