Technical Férfi póló

 / 5.0 2 vélemény
Scitec Nutrition Technical Férfi póló
Ár: 2 990 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Technical Férfi póló

Semmi flanc, csak a jól ismert felirat és a jó öreg márka. Aki régóta benne van az iparban, tudja, kinek köszönheti a magyar testépítés azt, hogy ott tart, ahol. Egy életérzés, ami sokakat összeköt. Vállald büszkén te is, hogy részese vagy a kalandnak! A Technical póló egyszerű, a szabása szuper és legyen szó bármely sporttevékenységről: egészen biztosan megállja majd a helyét!

Hogy miben más a Technical a többi pólótól? A titok az anyagában rejlik: elasztikus kiképzésének köszönhetően ragyogóan simul a viselő testéhez, ugyanakkor átlagon feletti vízelvezető képességgel rendelkezik. Méretezését tekintve olyat válassz, amilyet más, hagyományos pólókból is választanál. Ha viszont mégis mellényúlsz, természetesen a díjmentes csere ebben az esetben is él, mint minden más pólónál a Shop.Builder-en. Nincs tehát kockázat, dobd be a virtuális kosárba a rendelésed mellé!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-08-24
Hello!
Xl-es mèretei èrdekelnènek!!! Köszi!

válasz
2017-09-01
Szia!

Nagyjából:
Hossz 74 cm
Szélesség 52 cm

Vevővélemények

Szuper
2017-09-09
Páromnak rendeltem sötétkék színben, teljesen rendben van. Nagyon jó az anyaga és az egyszerűsége! Súlyzós edzésekhez használja.