Red 96 Póló

 / 5.0 20 vélemény
Scitec Nutrition Red 96 Póló
Ár: 1 890 Ft
Méret:
S
Egyéb:
outlet
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Red 96 Póló

Ha olyan pólót keresel, ami utcai és edzőtermi használatra egyaránt alkalmas, akkor itt megállhatsz. A Red 96 póló a maga egyszerű, mégis dögös kinézetével mindkét esetben megállja a helyét!

"Anyagát tekintve jó minőségű a póló. A minta egyszerű, mégis nagyszerű! :D Azt tapasztalom, hogy mióta ilyen pólókat hordok sokan irigyelve nézik őket.. ezt mondjuk nem értem miért, bárki előtt ott a lehetőség, hogy ilyen pólókat hordjon, ennyi pénzért meg pláne. Sokkal jobbak, mint bármilyen egyszerű, "sima" póló. Méretet tekintve, nekem az M-es pont jó, 82 kiló és kb. 178 magas vagyok. Utcai viseletre használom, hiába olcsó, én biztos nem b@sznám el edzésre."

Méretezését tekintve egyetlen jó tanács: ha kitaláltad, milyet rendelnél, akkor rendelj eggyel kisebbet! A vélemények alapján ennek a pólónak picit más a méretezése, tehát ha magadtól L-est rendelnél, lehet hogy az M-es is elég. De ha nem stimmel végül a méret, akkor díjmentesen, cserecsomaggal cseréljük!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-05-21
hello
170 cm magas és 75 kg vagyok, M vagy S méretet lenne a jobb?

válasz
2016-05-23
Szia!
Inkább M.

Vevővélemények

Jó minőség
2015-03-29
Nagyon jó minőségű póló, kényelmes edzésre használom. L-es méretet rendeltem 180cm 72kg vagyok lehet hogy S-es méret is elég lett volna, az L-es nem feszül rajtam de így kényelmesen tudok benne edzeni. Megérte az árát.
Remek minőség
2015-07-05
Nem rég rendeltem a zöld, illetve a piros változatból is, kicsit eltér a képen látható pólótól (nagyobb rajta a logó), de az összképen egyáltalán nem ront, sőt. Ajánlom mind hétköznapi használatra, mind edzéshez. 180 cm/87 kg méreteimhez az "L"-es változat volt a megfelelő. A későbbiekben biztos rendelek még belőle!