Magyar Olimpiai csapat póló női

 / 5.0 3 vélemény
Scitec Nutrition Magyar Olimpiai csapat póló női
Ár: 2 690 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Scitec Női Magyar Olimpiai csapat póló

Szurkolj a magyar olimpikonoknak Scitec Nutrition pólóban!

Attól, hogy a testépítés még nem olimpiai sportág, ez még nem jelenti azt, hogy ne szurkolhatnánk egy emberként a magyar csapatnak, nem igaz? És mi igazolhatná jobban az összetartozást, mint az, ha ezt ugyanolyan pólóban tesszük meg? Talán nem egy helyen, talán nem egymás mellett, egy lelátón ülve, vagy egyazon képernyőt, kivetítőt bámulva, de mégis együtt, egy emberként. Persze azért ne valami fiús póló legyen, bár persze az sem lenne baj... A cél szentesíti az eszközt. De ha van rendes, csajos szabású verzió, akkor miért ne azt vennénk, nem igaz?

Az olimpikonok emberfeletti munkával jutottak el oda, hogy indulhassanak a versenyek versenyén. És emberfeletti munkájuk van abban is, hogy a legjobbjukat nyújtsák az olimpián. Szurkoljunk nekik együtt, mutassuk meg, hogy hiába mozgunk esetleg teljesen más sportágakban, akkor is, lélekben ott vagyunk velük!

We are (H)unbelievable. Az üzenet egyértelmű. Így érezzük. Tudjuk, hogy ez a kis ország mire képes a legjobbak tornáján. Számtalanszor bizonyítottuk már. Legyen az idei év is sikeres az olimpikonjaink számára, és szurkoljunk nekik ezért, ahogy a csövön kifér!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-08-14
Sziasztok! Ebből a nőiből még lesz? Nagyon kéne :)

válasz
2016-08-15
Szia! Igen lesz!

Vevővélemények

Büszkén viseljük! :)
2016-08-13
Őszintén megmondom félve rendeltük meg az első kettőt, de annyira jó minőség, hogy azóta már többet rendeltünk! :) Büszkén viseljük mindannyian! :) Köszönjük szépen!