BB.Tv #100-as emlékpóló

 / 5.0 3 vélemény
Body.Builder BB.Tv #100-as emlékpóló
Ár: 4 990 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BBTV 100-as adás (emlék) Póló

Te is nézed? Rajongó vagy? Akkor ez a póló igazán Neked való! Bunny is ezt hordja :)

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-01-26
Én már le mondtam a pólóról mivel L méretben nem volt. Röviddel ez után látom, hogy van XL méretben. Gondoltam veszek egyet emlékbe. Nahát én majdnem dobtam egy hátast amikor megérkezett, ugyanis a mérete pont a legjobb. Az L kicsi lett volna. Egyébként nagyon jó minőségű az anyaga, jól néz ki. Örülök, hogy megvettem.

válasz
2017-01-28
Örülünk neki!

Vevővélemények

Jó póló!
2015-06-29
Ez a póló arra készült hogy amikor felveszed emlékezz majd rá hogy ebben a 100 bbtv adásban mennyi hasznos tanácsot kaptál az élethez. Ezenfelül pedig hogy mennyi nagyszerű magyar sportember életébe nyerhettél bepillantást és ismerhedted meg. Aki egy kicsit is foglalkozik ezzel a testépítő világgal ami arra szolgál hogy egy egészségesebb életet éljünk annak feltétlenül ajánlom hogy vegye meg a pólót de még inkább azt hogy nézze meg mind a 100 bbtv adást. Amúgy a póló nagyon jó anyagú minőségi cucc.
Bevált...
2016-05-07
Elég vastag, plusz fekete is, szóval nem egy nyári viselet :) De remek az anyaga, nem nyúlik, nem málik, pedig kapja a mosásokat is rendesen. Igaz, nem edzem benne, utcára hordom és remek érzés benne járni. Engem is arra emlékeztet, hogy sok-sok remek tanácsot, biztatást kaptam a BB Tv-től a rengeteg adás során.