Férfi lágyék védő, betétes (db)

 / 5.0 1 vélemény
Egyéb küzdősport Férfi lágyék védő, betétes db
Ár: 890 Ft
2 750 Ft
Megtakarítás:1 860 Ft 68%
Méret:
Szín:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Férfi lágyék védő

A fekete Adidas logós.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2018-08-30
Szia!

Nemrég kezdtem újra az edzést, két év kihagyás utan, és sajnos túl gyorsan tértem át a nagy súlyokra. Ez a meggondolatlanság kköldöksérvhez vezetett. A műtét után szeretnék újra a testépítéssel foglalkozni, de az orvosok szerint ezt el kéne felejtenem, mert az operáció után hajlamos kiújulni a sérv. Nem vagyok hajlandó lemondani erről a sportról, és biztos vagyok benne, hogy létezik megoldás a problemámra. Te mit javasolsz? Egy ilyen öv használata esetleg csökkentheti a kiújulás veszelyét?

Köszönöm válaszod!

válasz
2018-09-03
Szia!

A kérdésed hatására felevelenítettem egy régi BB.Tv Flash adást, ahol Tóth Dani és Bodó Imi is köldöksérvvel fekszik a kórházban: Sérv!. Őket is megműtötték, 3 hét pihenőt javasoltak nekik, aztán megint nekiállhattak edzeni, szóval szerintem mindenkinél ugyanez a helyzet. Van egy gyakorlat, amit viszont ne csinálj, mert tuti, hogy kiújul tőle a sérved: Fűrészelés: soha többé ne csináld így!.
Logikus lépés lenne öv használata, azonban és inkább lebeszélnélek róla. Ne eddz olyan súlyokkal, amikhez úgy érzed, már az öv segítségére hagyatkoznál. Inkább végezz több ismétlést, kevesebb súllyal.

Vevővélemények

Megfelelő
2015-02-11
Masszív, könnyen mosható és a betét cserélhető.