Vörös Szőlőmag kapszula (30 kap.)

 / 4.0 1 vélemény
PharmacoIdea Vörös Szőlőmag kapszula 30 kap.
Ár: 3 195 Ft
Egységár: 106,50 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

VÖRÖS SZŐLŐMAG KOMPLEX

  • Bio vörös szőlőmag, Kurkumin, Gyömbér és Vitaminok az ideg-, az immun- és a keringési rendszer megfelelő működéséért és a testi sejtek védelméért.
  • Kimagasló polifenol tartalom - magas antioxidáns hatás!

A VÖRÖS SZŐLŐMAG az egészségre számos jótékony hatással bíró polifenolok egyik leggazdagabb természetes forrása, melynek köszönhetően a szőlőmag fogyasztása fenntartja a vérerek egészségét, a hajszálerek épségét és természetes védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben.

A KURKUMIN és GYÖMBÉR hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez, részt vesz az immunrendszer normál működésében, a KURKUMIN és a termékben jelenlévő egyedi VITAMIN komplex támogatja az idegrendszer egészséges működését is.

Fogyasztási javaslat:

1x1 kapszula naponta, ajánlott étkezések közben vagy után fogyasztani.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Szépen csendben eldolgozgat
2020-01-06
Igazából az általános közérzetem és az immunrendszerem javítása érdekében kezdtem el szedni, hosszú betegeskedés után. Mint ahogy a vitaminoknál és egyéb kiegészítőknél lenni szokott, nem érzek olyan "BUMM" hatást, mint mikor pl. egy pörgető beüt, de minden esetre kicsit vitálisabb vagyok! Az biztos, hogy más hasonló termékekhez képest nagyon kedvező az ára!