Power Soy (4 kg)

 / 4.3 12 vélemény
PowerTrack Power Soy 4 kg
Ár: 15 335 Ft
17 890 Ft
Megtakarítás:2 555 Ft 14%
Egységár: 3 833,75 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Power Soy

A szójaprotein a kilencvenes évek elejétől jelent meg a testépítésben, de a robbanásszerű népszerűsége csak a kilencvenes évek közepétől kezdődött. Az elmúlt néhány évben sikerült olyan tökéletesre fejleszteni a szójaprotein gyártást, hogy az a testépítőknek is minden szempontból megfeleljen.

A Power Soy szójafehérje izolátum csúcstechnológiájú vizes extrakcióval készül, megőrizve ezáltal a biológiailag aktív anyagokat és ezáltal minden tekintetben megfelel a testépítők legmagasabb elvárásainak is.

A Power Soy szójafehérje izolátum kiváló szálkásító protein. Kutatások bebizonyították, hogy napi kétszer 25g szójafehérje elfogyasztása 30%-kal megnöveli a pajzsmirigyben termelődő thyroid hormon szintet, és ezáltal fokozódik a szénhidrátok elégetése és a zsírok lebontása. A kutatók azt is megállapították, hogy a szójafehérje izolátum magas esszenciális és BCAA aminosav tartalma miatt napi 50g szójaprotein izolátum elfogyasztása nemcsak az anyagcserét gyorsítja, hanem edzés mellett a sovány izomzat tömegét is növeli. Ezért is tartják az edzők is a szója protein izolátumot a szálkásítás alatti leginkább ajánlott fehérjének.

A Power Soy szójafehérje protein 12 féle vitamint is tartalmaz, melyek elősegítik az edzés utáni kimerült szervezet regenerálódását. A Power Soy szójafehérje izolátum szénhidrát-, laktóz- és gyakorlatilag zsírmentes, ugyanakkor fehérjetartalma kiemelkedő.

Adagolás:

Reggel, edzés után és/vagy lefekvés előtt kettő adagolókanálnyi (25g) Power Soy-t ajánlott elkeverni 3dl vízbe, esetleg sovány tejbe.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-09-10
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy:
Én nem figyelek oda a táplálkozásra,ami akad épp azt eszem. (persze a zsíros ételeket kerülöm) Heti 5x edzek lapsúlyos géppel,és fekve is nyomok, gyakorlatilag mindenre edzek és Hyper Mass 5000-et iszom étkezések közt,és edzés után. E mellett szedek Mega Amino 3200-at. 80kg vagyok és szálkás szeretnék lenni. (max 5kg a felesleg) Ezt szedhetem ezek a feltételek mellett? Vagy előszőr növeljem az izomtömeget? Mert ha szálkás vagyok lassabban nő az izom tömeg?

válasz
2018-02-05
Szia!

Az, hogy szálkás leszel-e vagy sem, az csakis az étrendeden múlik. Tehát az azt eszem amit találok szisztéma nem járható út ebből a szempontból. A kérdésedre válaszolva: semmi akadálya, szedheted nyugodtan a Power Soy-t. Először inkább tömeget kellene növelned, nagyobb izomtömeggel könnyebb dolgod lesz a szálkásításnál is.

Vevővélemények

Imádom
2015-04-02
Csokisat vettem, nagyon finom, nekem teljesen beváltotta az elképzeléseimet. Növényi tejjel vagy vízzel is ugyanúgy iható. Én nem igazán érzek semmilyen mellékízt. Kifejezetten szeretem a szójának a kicsit sűrítő tulajdonságát, így sütikbe, palacsintákba kiváló, sőt még előnyös is. Ami szintén fontos, hogy GMO free, azaz génmanipulációtól mentes termék.