Sojavit (0,7 kg)

 
Olimp Sport Nutrition Sojavit 0,7 kg
Ár: 3 490 Ft
Egységár: 4 985,71 Ft/kg
Íz:
ízesítetlen (natúr)
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Sojavit

A fehérjék szerepét talán nem kell újra kiemelnünk, mára talán mindenki tudja, miért kell fehérjét szednünk a sport mellé. A fehérjékre érdemes úgy tekintenünk, mint egy bizonyos erőforrásra: egy olyan építőanyagra, amely az izmaink alapját adja meg. Ebből máris világosan látszik, hogy a fehérjebevitel kritikus fontosságú, legyen szó izomépítésről vagy akár diétáról.

Az igazsághoz azért az hozzátartozik, hogy a szükséges fehérje mennyiség nagyobbik részét szilárd kajából érdemes megoldanod. Azonban vannak időpontok, amikor előnyösebb, ha egy gyorsan felszívódó fehérjeturmixszal jutalmazod a testedet. Tipikusan ilyen időpontok például az edzés utáni és a reggeli, ébredés utáni étkezések, ilyenkor mindenképpen ez számít a legjobb megoldásnak. Ugyanis ilyenkor - de különösen edzés után - testünk szivacsként szippantja magába a tápanyagokat. Létfontosságú, hogy ilyenkor minőségi táplálékot biztosíts szervezeted számára.

A Sojavit szedése

A fehérjék szedésének kötelező időpontjai ez esetben sem módosulnak. Azaz: edzés után kötelező, reggel és lefekvés előtt pedig erősen javasolt, persze a napi tápanyagszükségletet és tápanyagbeviteled függvényében. Persze ez nem azt jelenti, hogy máskor tilos szedni, de ezeket az időpontokat kár lenne kihagyni.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-11
Szia! Nők is szedhetik?

válasz
2017-02-13
Szia!

Természetesen igen, ez csak fehérje.

Vevővélemények