Lecithin (100 g.k.)

 / 4.8 13 vélemény
Scitec Nutrition Lecithin 100 g.k.
Ár: 3 030 Ft
3 190 Ft
Megtakarítás:160 Ft 5%
Egységár: 30,30 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

LECITHIN

Szója-lecitin
1200 MG TERMÉSZETES LECITIN

A lecitin egy zsírszerű anyag, foszfolipid. Főleg B-vitaminokból, foszforsavból, kolinból, linolsavból és inozitolból áll. A lecitin tartalmazza a sejtmembránokban természetesen módon előforduló összes foszfatidet. Minden egyes lecitin szoftgél kapszula 1200 mg szójababból kivont természetes lecitint tartalmaz.

Használati utasítás

Naponta 1 Lecithin kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-12-02
Sziasztok! Lenne egy kicsit cikinek tűnő kérdésem. Ipari fehérjét nem veszünk, ez világos. De mi a helyzet például a lecitinnel? Teszem azt cukrászdiszkontokban lehet kapni 1kg-os kiszerelést (fillérekért) ami tiszta szójalecitin, csak nem kapszulázott. Ti ebbe mennyire bíznátok meg? (Jó egy kiló rámrohadna még napi 5g szedésnél is, de teszem azt szétosztom az egész nagycsaládban...)Előre is köszi!

válasz
2014-12-03
Szia!

Én elvből nem vagyok bizalommal az ilyen dolgok felé. Láttunk már "biztos forrásból" származó alapanyagot, ami súlyos gondokat okozott... ezeket nem közvetlen emberi fogyasztásra szánják, hanem adaléknak, kérdéses ráadásul a foszfatidtartalma is. Ha ez alacsony százalékú, a fene megette az egészet, szó szerint.

Vevővélemények

Kell nekem
2015-03-13
Én azért kezdtem el szedni, mert olvastam arról, hogy a keleti kultúrákban a nők a női görcsölgetések és hasonló gondok elmulasztására alkalmazzák. Tényleg nem véletlenül! Nagyon sokat segített, így azóta is szedek napi 1 szemet.
Hasznos az agynak
2015-05-08
Nagyon jó termék. Árban is megfelelő. Serkenti az agyat, kevesebb fejfájás, jobb koncentráció és memória. Csak ajánlani tudom!
egyik legjobb
2016-03-12
Vizsgaidőszak kezdete előtt szoktam elkezdeni a szedését. Hatékonynak tartom teljes mértékben. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki úgy érzi szüksége van arra, hogy javítsa koncentrációképességét. Mivel gélkapszula így szedése is nagyon egyszerű. Árban kedvező.