Gold Lecithin 1200 (60 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
Olimp Sport Nutrition Gold Lecithin 1200 60 kap.
Ár: 2 390 Ft
Egységár: 39,83 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

LECITHIN

Szója-lecitin

A lecitin egy természetes eredetű anyag, amelyet elsősorban az agyi és idegrendszeri aktivitás javítására, illetve a „rossz” koleszterin semlegesítésére használnak, de ezen jelentősen túlmutató előnyei is vannak! A Gold Lecithin 1200 minden egyes kapszulája nagy mennyiségben tartalmaz lecitint a gyomorban gyorsan és jól hasznosuló formában!

A lecitin segít lebontani a zsírokat és a koleszterint, de a fogyókúra támogatásán túl több fontos hatása is van. Nem engedi felhalmozódni a májban a zsírt, így megelőzi a zsírmáj kialakulását, csökkenti az epekő esélyét, a koleszterin lebontásával „tisztítja” az érfalakat, erősíti a szívizomzatot. Csökkentheti a hajhullást és segít megőrizni az egészséges hajszínt.

Használati utasítás

Naponta 1-2 kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

csúcshatás
2018-04-01
Szuper Ginkgo Biloba (300 mg) tabláttával együtt szedve verhetetlen. A lecitin+ginkgo kombó már az egyetemi államvizsgák során is bevált, ebben a dózisban viszont már 2-3 nap után brutális a hatása. Mindenkinek ajánlom, aki fokozott szellemi terhelésnek van kitéve, nemcsak az idősebb korosztály számára hasznos. Ebben a kombinációban nemcsak a memóriát javítja nagy mértékben, de gyorsítja is a gondolkodást.