Giant Bar - zabszelet (90 gr.)

 / 4.4 14 vélemény
Ma Baker Giant Bar - zabszelet 90 gr.
Ár: 350 Ft
Egységár: 3.89 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Giant Bar - zabszelet

Beütött a vész, nem tudsz épp enni, vagy csak mardos az éhség úgy általában? Egy zabszelet ilyenkor életmentő lehet! Egy szeletben több mint 400 kalória figyel, szóval ha diétázol, ne ezzel lakj jól, azonban aki tömegel, pláne ha nehezen hízik, annak felbecsülhetetlen segítséget jelenthet, nem csak vész esetén!

"Nálam mindig van 1-2 zabszelet a táskámban, ha beütne valami és sokszor ki is segít. Sokszor előfordul, hogy egy program, vagy valami elhúzódik, vagy már mindenki majd éhen hal egy túra során, más ilyenkor előhúz egy szenyát, vagy beugrik egy sajtburgerért, nekem meg jöhet a zabszelet. Én nem edzésekhez használom, hanem B tervnek, ha hirtelen nem jutok normál kajához. Nekem eddig még minden ízesítés ízlett, amit kóstoltam. Nagyon jó az állaguk is, laktatnak, nagyon jó termék."

Egy jó tanács: igyál mellé eleget, mert elég sok rost van benne, és ha nem megy mellé a nedvesség, akkor beléd szorulhat a cucc... De ez megfelelő mennyiségű vízzel simán orvosolható :) Dobj hát be a rendelésed mellé egy-két darabot, elfér, és nagy hasznodra lehet, ha ennél, de nincs mit!

Szedési utasítás

Bontsd ki, és edd, egy pohár víz mellett :) Bármikor, ha éhes vagy.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-07-03
Bio boltban vettem már ilyent, nagyon jók. Kérdésem az lenne, hogy melyik ízek tartalmaznak, illetve nem tartalmaznak tejcukrot és tejfehérjét? Hiszen ezt kötelező lenne feltüntetni :) Ha jól tudom valamelyik igen, valamelyik nem...

válasz
2017-07-10
Szia!

Karamellés: sovány tejpor
Kávés: tej
Banános,barack, cseresznye,erdei: joghurtbevonó (tej)

A többinél nem találtam tejre vonatkozó allergént.

Vevővélemények

Jóó :)
2015-05-08
Én edzések után mikor buszozok haza akkor szoktam egyet megenni nagyon jól esik el telít és vissza hozza az elvesztett energiát, nekem a barackos nagyon bejött baracklekvárra emlékeztet az íze, az epres kicsit könnyebb ízre nem olyan tömény, a banános is nagyon jó, és az áfonyás is nagyon jó :)))
Életmentő lehet
2016-01-03
Nálam mindig van 1-2 zabszelet a táskámban, ha beütne valami és sokszor ki is segít. Sokszor előfordul, hogy egy program, vagy valami elhúzódik, vagy már mindenki majd éhen hal egy túra során, más ilyenkor előhúz egy szenyát, vagy beugrik egy sajtburgerért, nekem meg jöhet a zabszelet. Én nem edzésekhez használom, hanem B tervnek, ha hirtelen nem jutok normál kajához. Nekem eddig még minden ízesítés ízlett, amit kóstoltam. Nagyon jó az állaguk is, laktatnak, nagyon jó termék.