Oat & Fruits (70 gr.)

 / 4.4 12 vélemény
BioTech USA Oat & Fruits 70 gr.
Ár: 275 Ft
Egységár: 3,93 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

OAT & FRUITS

Zabtartalmának köszönhetően lassan bomló szénhidrátokat tartalmaz, emellett az egyszerűbb szénláncú, fruktóz is az összetétel részét képezi a gyümölcsdaraboknak köszönhetően.

Felhasználási javaslat:

Edzés előtt, vagy egy köztes, kisebb étkezés helyettesítéseként.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-07-01
Helló szia.
most elöször rendelnék protein szeletet és ez lenne az amire gondoltam én.
De ugy gondolom hogy inkább megkérdezlek téged/titeket hogy ti mégis melyik terméket ajánlanátok ami a leginkább hasznos? és a nap bármely szakaszában lehet enni? napi hányat lehet enni belőle?

válasz
2018-02-05
Szia!

Ez nem proteinszelet, ez elsősorban szénhidrátforrás. Ezekről a szeletekről általánosságban elmondható, hogy diétában, a nap bármely szakában nem javasolt "csak úgy" fogyasztani őket, hiszen alapvetően a szénhidrátrészük gyengébb minőségű, és gyakran sok cukrot tartalmaz. Vészhelyzetben viszont életmentő lehet egy ilyen produktum, amikor éppen nem tudsz megoldani egy komplett étkezést. Én személy szerint az Excelent Protein Bar Extra-t ajánlom, nagyon-nagyon szuper "kis" fehérjeszelet, és az ára is igen baráti.

Vevővélemények

Fantasztikus
2017-11-24
Kipróbálásra vettem egy Joghurtos körte-málna ízűt, de fogok még beszerezni belőle :) Az ízek jól dominálnak, az alsó réteg roppanása, majd keveredik az egész... egyszóval, perfekt. Az ár megfelelő, hozza az elvárt minőséget. Mindenkinek ajánlom!