Selenium (90 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
VitaKing Selenium 90 kap.
Ár: 1 700 Ft
Egységár: 18,89 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Szelén 100mcg (90 caps) - Vitaking Selenium

Az E-vitamin és a szelén szinergista hatású. Ez azt jelenti, hogy együttesen erősebb a hatásuk, mint külön-külön kifejtett hatásaik összege.

  • A szelén elősegíti az immunrendszer egészséges működését
  • Szükséges a pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez

A szervezetben ez az ásványi anyag csekély mennyiségben, csak nyomokban fordul elő, ezért szükséges folyamatosan pótolni. Újabb adatok szerint a sejtek működéséhez nélkülözhetetlen aktív formájú pajzsmirigyhormon kialakulásához is szükséges. Jóformán a test minden sejtje tartalmazza, de legnagyobb mennyiségben a vesében, a májban, a lépben, a hasnyálmirigyben és a herékben halmozódik fel.

A férfiaknak nagyobb szükségük van a szelénre. A szervezetükben lévő szelénnek csaknem a fele a herékben és az ondóhólyagokban koncentrálódik. Az ondóval a szelén is ürül a szervezetből.

OÉTI bejegyzési szám: 9003/2011

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-12-11
Azt olvastam, hogy a szelén káros, mérgező, rákkeltő hatású. Ez igaz? Illetve honnan tudhatom hogy mennyit kell szednem belőle amitől nem leszek se megmérgezve se nem leszek rákos? 175cm 135kg férfi

válasz
2015-12-12
Szia!

Sok dolgot lehet olvasni az interneten. Mindig érdemes elosztani kettővel, és ami a legfontosabb, több szemszögből vizsgálni egy adott kérdést, mielőtt véleményt alkotunk. Egyébként nem, a szelén nem rákkeltő hatású. A gyártói ajánlás szerint célszerű alkalmazni ezt a terméket annak érdekében, hogy a kívánt hatást érhesd el vele.

Vevővélemények

Hormon háztartás
2017-06-23
Az én koromban már nem árt egy kis pótlás. A szelén nagy antioxidáns hatással bír. Ám nem csak ezért használom. Rendbe rakja a hormon háztartásomat. Segíti a pajzsmirigy működést. Ha használod, a zacsid nem lógó valami lesz, hanem golyózáportár...