Selenium (100 tab.)

 / 4.7 6 vélemény
Scitec Nutrition Selenium 100 tab.
Ár: 2 080 Ft
2 190 Ft
Megtakarítás:110 Ft 5%
Egységár: 20,80 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Scitec Essentials: Selenium

Szelén, élesztő forrásból

A szelén nyomelem egy erős antioxidáns, ami támogatja az immunrendszert, és segíthet a betegségek megelőzésében. A táptalaj, és így az ételeink minőségének folyamatos romlása, valamint magasabb fizikai aktivitás hozhatja létre a szelén kiegészítés szükségességét.

Adagolás:

Függően a fizikai aktivitás szintedtől, valamint tápanyagbeviteled mennyiségétől és minőségétől, napi 1-4 tablettát fogyassz más vitamin és ásványi anyag formuláktól külön bevéve.

FIGYELMEZTETÉS: Konzultálj orvosoddal a termék szedése előtt, ha gyógyszert szedsz, illetve terheség és szoptatás esetén. Élesztőre allergiások kerüljék ezt a terméket. A termék élesztő, búza és szója összetevőket tartalmaz!

Kiszerelés: 100 tabletta

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! TÚLZOTTAN SZÁRAZ ÉS MELEG HELYEN NE TARTSUK A TERMÉKET.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-10-01
Üdv! Az ISS vitamin csomagomat szeretném feldobni valami kis extrával a halolajon kívül, mivel már nem sok pénzem van, azért azt szeretném megkérdezni, hogy a 21 éves szervezetemnek melyik lenne a fontosabb a selenium vagy a q10? válaszát előre is köszönöm!

válasz
2012-10-02
Ha a kettő közül kellene választani akkor a szelén, mert q-10-et még kellő mennyiségben termel ilyenkor a szervezeted.

Vevővélemények

Fontos
2015-03-16
Kicsit hullott a hajam, mert a sportban kihajtottam magamból a szelént és az étkezésem nem pótolta. Napi 2 szemet szedek rendszeresen és nemcsak, hogy elmúlt a hajhullásom hanem szép fénye is lett.