Selenium 200 mcg (100 tab.)

 / 5.0 5 vélemény
Pharmekal Selenium 200 mcg 100 tab.
Ár: 1 790 Ft
Egységár: 17,90 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Selenium 200 mcg

Haj, köröm egészségének fenntartására, pajzsmirigy és immunrendszer megfelelő működéséhez, normál spermaképződéshez.

A Szelén tabletta fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a haj és köröm egészségének támogatására, és a pajzsmirigy megfelelő működésének fenntartására.
Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések elősegítésére a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

A szelén hozzájárul a haj, köröm állapotának fenntartásához, a pajzsmirigy és az immunrendszer megfelelő működéséhez.
Segíti a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét és az egészséges spermaképződést.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-10-21
Lenne egy mindent átfogó kérdésem, de mivel ez a termék is érintett remélem nem teszek szabályellenes dolgot. :D Két kérdésem lenne. Az első az, hogy ebben ugye 200mcg selenium van és emellé használom a Multi-Pro Plus-t amivel van szintén selenium (59mcg), így nem lesz gond a napi 259mcg selenium bevitel? Ez volt az egyik a másik az, hogy a következő termékek kibírnak megromlás nélkül egy évet? Mert egy évre előre be akarom szerezni a dolgokat. Ezek lennének: 12db Multi-Pro Plus, 4db Vitamin C-1000 With Bioflavonoids, 12db Lenmagolaj Kapszula, 12db Calcium Zinc Magnesium, 4db Selenium 200mcg, 4db Kókuszzsír

válasz
2015-10-26
Szia!

Ez egy nagydózisú készítmény, de problémát az a plusz 59mcg éppen nem fog okozni. Az általad felsorolt termékek ennyi ideig megőrzik a szavatosságukat, amennyiben megfelelő körülmények között (napfénytől védett, száraz, lehetőleg hűvös helyen) tárolod őket. A kókuszzsír más történet, de megavasodni az sem fog.

Vevővélemények

Kiváló ár-érték arány
2019-07-12
Nagy hatóanyag tartalom, jó áron. Hozza amit kínál.