Tyrosine (100 kap.)

 / 4.3 12 vélemény
Scitec Nutrition Tyrosine 100 kap.
Ár: 4 455 Ft
4 690 Ft
Megtakarítás:235 Ft 5%
Egységár: 44,55 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Tyrosine

1000 mg adagonként

Az L-tirozin egy feltételesen esszenciális aminosav, ami természetes módon előfordul ételekben, főleg fehérje-alkotórészként. Az egyik azon 22 aminosav közül, amelyeket a sejtek használnak a fehérje-szintézishez. Az L-tirozin biztosítható vegyes étkezési fehérje fogyasztásával, de táplálék-kiegészítők formájában is bevihető. Sportolók körében népszerű gyakorlat tiszta L-tirozint fogyasztani, különösen koffeinnel párosítva.

Használati utasítás

1 adag Tyrosine kapszula bevétele ajánlott edzés előtt 60 perccel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-07-06
A fiam válogatott sportoló, nemzetközi versenyeken is részt vesz, ahol már van dopping teszt is. Ez teljesen legális, nincs rajta a dopping listán? Ha ezt szedi nem fog megbukni a teszten esetleg?

válasz
2015-07-07
Szia!

Teljesen legális, és nem doppinglistás. Csak egy aminosav, ami még a húsfélékben is megtalálható, de önmagában alkalmazva számos pozitív tulajdonsága van.

Vevővélemények

fogalmam sincs ez micsoda, de őrület!
2015-03-05
Hát, 2 szemet vettem be ebből + AAKG-1000-ből egyet + a szokásos BCAA. Fogalmam sincs melyik hatása de őrület! (BCAA-t eddig is szedtem, szóval... valami új cucc ez biztos!)


Most jött meg az első két termék és hát így kezdtem: nem tudtam ülni, kivárni a 20 percet mert éreztem hogy erőben vagyok, ráugrottam az elipszisre, amin rekordot állítottam fel, aztán egyáltalán nem éreztem hogy fáradt vagyok! Ráugrottam a terheléses gépre is (amire ma egyáltalán nem akartam), és utána se voltam fáradt, ezért visszaugrottam az elipszis trénerre. És igazából még most is erőben vagyok... nem vagyok FÁRADT! De abbahagytam mert fogalmam sincs holnapra ebből mi sül ki izomláz formájában!!!!! Jah és eddig is látszódtak az ereim, de most aztán edzés után úgy néz ki a karom és a combom mint valami ércsatorna lenne az egész...
Kúrára
2015-03-14
Ezt kúraszerűen alkalmazom. Teljesen egyensúlyba hozza az izmokat. Kúra alatt naponta érezni a fejlődést amíg a csúcsodat el nem éred.