Ornithine (100 kap.)

 / 4.7 7 vélemény
Scitec Nutrition Ornithine 100 kap.
Ár: 3 980 Ft
4 190 Ft
Megtakarítás:210 Ft 5%
Egységár: 39,80 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

ORNITHINE

GH Termelést Fokozó Regeneráló Aminosav

  • TERMÉSZETES NÖVEKEDÉSI HORMON SZINTET EMELŐ AMINOSAV!
  • ÉGESD A ZSÍRT, FIATALÍTSD MEG TESTEDET!
  • FOKOZZA A REGENERÁCIÓT!
  • TELJESEN TERMÉSZETES!

Az ornitin aminosav – általában argininnel kombinálva – fokozza a növekedési hormon (GH) felszabadulását. A tanulmányok szerint az ornitin-arginin párosból az ornitin közel kétszer hatékonyabb a növekedési hormon felszabadításában, mint az arginin

Az életkor előrehaladtával a növekedési hormon szintje általában csökken. Ennek hatására csökken a vázizomzat-, és nő a zsírszövet tömege. Sport szempontból a növekedési hormon fontos zsírégető, izomépítő és regeneráló hatással rendelkezik. Ezért jelent nagy segítséget ez a természetes és olcsó módszer, mellyel átalakíthatja testét. Az ornitin támogatja az immunrendszert, és segíti a szervezet méregtelenítését, az izomzat regenerációját.

FELHASZNÁLÁS:

Kezdetben fogyasszon 1-2 kapszulát naponta, lefekvés előtt. Egyéni céloktól függően egy további adag is alkalmazható edzések előtt. Célszerű vízzel éhgyomorra bevenni. 1 gramm argininnel és 2 gramm glutaminnal együtt fogyasztva a hatás tovább fokozható.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-07-22
Szia! A lefekvés előtti turmixot/túrót hogy érdemes időzíteni az ornitinhoz képest? Azt olvastam az oldalon, hogy éhgyomorra kell bevenni stb.

válasz
2015-07-24
Szia!

Vedd be az ornitint, és fél óra múlva menjen a lefekvés előtti cucc!

Vevővélemények

2019-03-04
Műtétet követően használtam este lefekvés előtt 2-2 kapszulát (ornitin, arginin) azaz1400—3000mg-ot. Az alvást semennyire nem segítette elő ellenben a sebgyógyulasban és a regenerációban megkérdőjelezhetetlen volt a pozitív hatása. Varratszedéskor a doki megjegyezte, hogy nagyon szép a seb (már ha egyáltalán lehet szép egy seb