L-Arginine (500 gr.)

 / 3.7 3 vélemény
Protein Buzz L-Arginine 500 gr.
Ár: 7 490 Ft
8 990 Ft
Megtakarítás:1 500 Ft 17%
Egységár: 14,98 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

L-Arginine

Az arginin egy aminosav, ami a hipofízisben termelődik, tehát mondhatjuk, hogy alapvetően nem esszenciális tápanyag, azonban nagyobb igénybevétel esetén nem biztos, hogy kellő mennyiségben képes a szervezet előállítani, így szükségessé válhat kívülről bevinni a szervezetbe (feltételesen esszenciális), célszerűen táplálék-kiegészítő formájában. Az egyik legfontosabb szerepe a nitrogén-oxid - más néven nitrogén-monoxid, vagy NO -, szintézisben van.

A termék jellemzői:

  • Semleges íz!
  • Tiszta aminosav tartalom, egyéb sallangok nélkül!
  • Egy zacskó 250 adagot tartalmaz!

Felhasználási javaslat:

Keverjen el 2 g (fél adagolókanál = fél evőkanál) port 400 ml vízzel vagy üdítővel. Fogyasszon naponta 2 adagot - egyet edzés előtt egyet lefekvés előtt. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Teljesenjó
2018-12-04
Teljesenjó! bcaa-s adagoloval: 1scoop arginin, 2scoop bcaa, mindkettő csak is a naturból, egy igazi kulináris orgazmussal ér fel, merem ajánlani azoknak akik a "tisztasággal" törődnek és nem az ízvilággal, mellesleg az ár/érték arányban is ott van! Ne keverjétek édesítővel se szörppel v üdítővel mert csak rosszabb lesz. Még egy jó tanács: bepakolod arcba a port és ráhúzol 1pohár vizet, ennyi.