Arginine (120 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Nutrend Arginine 120 kap.
Ár: 4 790 Ft
Egységár: 39,92 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Arginine

  • tiszta szabad kristályos L-arginin
  • 500 mg L-arginin
  • Általános vitalizáció és immunrendszer erősítés<

1 kapszula 500 mg L-Arginin tartalommal. Egy aminosav, mely fokozza a NO (nitrogén oxid) termelést, fokozza a vérkeringést és ezért is alkalmazzák potencia növelő készítményekben. Fokozza a növekedési hormon szintjét és segíti a helyes arányt kialakítani az izomszövet és a zsírszövet között.

Alkalmazás:

Izomtömeg növelésre - növeli a szomatropin szintet (növekedési hormon). Emeli a NO szintet a vérben - fokozza a vérkeringést. Intenzívebb szexualitáshoz. Támogatja az immunrendszert, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Erőszint fokozásra, izomtömeg növelésre. Koleszerin szint csökkentésre. A spermiumok számának növelésére.

Javasolt használat:

Minőségi regeneráció és izomtömeg növelés érdekében 4 kapszula edzés után. Szexuális vágyfokozás: 4 kapszula az esemény előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Hozza a hatását!
2015-08-09
Nemrég vettem meg az első doboz Nutrend Arginine-emet és azt kell mondjam hogy nagyon jó. Edzések után szoktam négy kapszulát bevenni tömegnövelés céljából és jól működik. Jobb a közérzetetem edzések után az izmaim pedig másnapra majd szétcsattannak napra készek mindenre :) ajánlom mindenkinek!