Amino Tyrosin (130 kap.)

 
IronMaxx Amino Tyrosin 130 kap.
Ár: 5 120 Ft
Egységár: 39,38 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

IronMaxx Amino Tyrosin

Terhelhetőség felsőfokon!

Az amino tirozin egy aminosav, amely a szervezetben adrenalint és noradrenalint állít elő. Az Amino Tyrosin javítja a szellemi teljesítőképességet, fokozza az éberséget, és a koncentrációt, valamint természetes erőt ad a „nagyobbá és erősebbé” váláshoz.

Az L-tirozin kiváló:

  • azok számára, akik szellemi és fizikai terhelés alatt állnak
  • sok stressz, feszültség, levertség, fáradtság és enyhe depresszió esetén
  • a kreatív és művészi tevékenységet folytató személyek számára
  • kevés alvás esetén
  • növeli a szellemi teljesítőképességet
  • támogatja a kreativitást és a lelkesedést
  • nagyobb életörömmel tölt el és javítja a hangulatot

Mi az L-tirozin?

A tyrozin a természetes L-formájában egy nem esszenciális aminosav. A mellékvesében L-tirozinból képződik az adrenalin és a noradrenalin hormon és szükség esetén közvetlenül a vérbe jutnak. A tyrozin a szervezetben felelős a mellékvesék, a pajzsmirigy és az agyalapi mirigy működéséért, illetve a vörös és fehér vérsejtek képződéséért. A tirozinnak erős élénkítő (hangulatjavító) hatása van. Ez egy alapanyag, amely szervezetünkben a tiszta gondolkodást, a koncentrációt, a kreativitást, a lelkesedést és az életörömöt táplálja.

Az IronMaxx® Amino Tyrosin 100%-ban szabad L-tirozint tartalmaz gyógyszertári minőségben, amelyet tudományos tanulmányok során is alkalmaznak. Számos sportoló számára, aki sikerrel alkalmazza az IronMaxx® Amino Tyrosint, az edzés eredményének optimalizálása áll előtérben, a motiváció és a terhelhetőség növelésén keresztül. A testépítők, akiket munkájukban sok stressz ér, az IronMaxx® Amino Tyrosint mindenekelőtt stressz oldó tulajdonságai és hangulatfokozó hatása miatt becsülik.

Használati utasítás:

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 3 IronMaxx® Amino Tyrosin kapszulát, megfelelő mennyiségű folyadékkal, reggel éhgyomorra és esetlegesen szellemi és fizikai aktivitás előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények