Amino Lysine (130 kap.)

 
IronMaxx Amino Lysine 130 kap.
Ár: 4 605 Ft
Egységár: 35,42 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

IronMaxx Amino Lysine

Az L-lizin egy esszenciális aminosav, melyet szervezetünk nem képes előállítani. A fehérje- és karnitinszintézis szempontjából nagyon fontos, de elengedhetetlen a sejtnövekedéshez, a szövetek regenerálódásához, és az energiaraktárak építéséhez is. Ezen kívül ő a felelős a kalcium raktározásáért egyaránt.

Az IronMaxx® Amino Lysin előnyei:

  • proteinszintézis támogatása
  • karnitin szintézis támogatása
  • vírusfertőzések megelőzése
  • kalcium raktározása

Mi az L-lizin?

A lizin az ember szervezetében esszenciális aminosavnak számít, a szervezet ezt maga nem képes előállítani, emiatt a táplálkozással kell bevinni. A lizin a számos aminosavak egyike, amelyre a sejtnövekedéshez és a szövetek regenerálódásához van szükségünk.

Lizin - az Ön egészségéért!

Mint az összes aminosav, a lizin az enzimek, a hormonok és a betegségellenes antitestek termelésének alapelemeként működik. A lizin támogatja a lázkiütés, a herpesz és más vírusfertőzések gyógyulását és megelőzését.

Milyen előnyei vannak az IronMaxx® Amino Lysinnek a sportolók számára?

Az IronMaxx® Amino Lysin támogatja a hatékony proteinszintézist, ezáltal fontos az izomépítésben. Ezen kívül lyzinre van szüksége a szervezetnek a kalcium raktározásához. A szervezetben előforduló kalcium 99%-a a csontokban és a fogakban található. A kalcium stabilitást és szilárdságot kölcsönöz Önnek. A kalcium a véralvadásban, az izmok és idegek működtetésében illetve néhány enzim és hormon aktiválásában is részt vesz. Ezen kívül a szervezet képes a lizinből L-karnitint előállítani, ez egy zsírsav transzport-molekula, melynek segítsége nélkül lehetetlen lenne a zsírcsökkentés. A szervezetben előforduló L-carnitin kb 10%-át a szervezet állítja elő. A többit a táplálkozás során vesszük fel.

Adagolás:

A kívánt eredmények elérése érdekében fogyasszon napi 3 kapszula IronMaxx® Amino Lysint.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények