L-Tryptophan (60 kap.)

 
BioTech USA L-Tryptophan 60 kap.
Ár: 3 980 Ft
Egységár: 66,33 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

L- Tryptophan

Miért ajánljuk a BioTechUSA L-Tryptophan terméket?

  • Az L-triptofán aminosav a melatonin prekurzora
  • Az L-triptofán aminosav a szerotonin prekurzora
  • 60 napi adag

Az L-triptofán egy sokrétű esszenciális aminosav, amelyet a szervezetünk nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani. Az L-triptofán kiegyensúlyozott táplálkozással, megfelelő minőségű tápanyagokkal egyszerűen pótolható, gazdagon megtalálható például a kacsa- és disznóhúsban, a cottage cheese-ben, a tojásban. Amennyiben más forrásból is szeretnéd biztosítani az L-triptofán bevitelt, akkor válaszd a BioTechUSA L-Tryptophan étrend-kiegészítő tablettát. A kapszulás kiszerelésnek köszönhetően könnyen adagolható és egyszerűen magunkkal vihető a nap folyamán bárhová.

Kiknek ajánljuk a BioTechUSA L-Tryptophan terméket?

  • akiknek szükségük van az L-triptofán esszenciális aminosav kiegészítésére
  • akik kapszulás terméket keresnek

Mit tartalmaz a BioTechUSA L-Tryptophan?

1 adagban (1 kapszula):

  • 500 mg L-triptofán

Esszenciális aminosavak

Az esszenciális aminosavak (9 félét ismerünk) nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, mivel ezeket a szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani. Ezért is különösen fontos, hogy külső forrásból biztosítsuk bevitelüket, lehetőség szerint optimális mennyiségben és arányban.

Az L-triptofán is egy esszenciális aminosav, mely a szervezetben számos funkciót tölt be, többek között a szerotonin, illetve melatonin prekurzoraként is szolgál.

Az L-Tryptophan az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Hogyan kell szedni a BioTechUSA L-Tryptophan terméket?

Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 1 kapszulát egy pohár vízzel, egy órával lefekvés előtt! A javasolt napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerek szedése esetén nem javasolt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények