L-Arginine (90 kap.)

 / 4.5 11 vélemény
BioTech USA L-Arginine 90 kap.
Ár: 3 790 Ft
Egységár: 42,11 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

L-Arginine

ADAGONKÉNT 1650 mg L-ARGININ KAPSZULÁZVA, AZ NO TERMELÉSÉRT

1 adagban (2 kapszula):

  • 1650 mg L-Arginin

Az arginin egy aminosav, ami a hipofízisben termelődik, tehát mondhatjuk, hogy alapvetően nem esszenciális tápanyag, azonban nagyobb igénybevétel esetén nem biztos, hogy kellő mennyiségben képes a szervezet előállítani, így szükségessé válhat kívülről bevinni a szervezetbe (esszenciális szükséglet), célszerűen táplálék-kiegészítő formájában.

Az egyik legfontosabb szerepe a nitrogén-oxid - más néven nitrogén-monoxid, vagy NO -, szintézisben van.

A L-Arginine az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Ajánlott adagolás

2 kapszula naponta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-18
Szia 17éves vagyok és az lenne a kerdesem hogy creatinal és gainbolic6000 mehet e és hogy mikor mennyit es hogyan? Koszi :)

válasz
2018-02-05
Szia!

Mi itt a Buildernél azt valljuk, hogy 18 éves kor alatt elsődlegesen az a fontos, hogy a szilárd étkezéseid rendben legyenek, ez a legfontosabb, aztán jöhetnek a kiegészítők. Az L-Arginine mehet együtt a Gainbolic 6000-rel, de mivel ebben már alapból is van arginin, szerintem felesleges többet bevinni a szervezetedbe még. Kreatin (monohidrát) is van a Gainbolic-ban, így arra sincs szükséged külön. A következő szülinapod után már használhatod őket, addig úgyis szépen fogsz fejlődni kiegészítők (fehérjeturmixot azért érdemes edzések után inni) nélkül is.

Vevővélemények

Erekció
2019-08-26
Már hónapok óta szedem, minden nap. Jelenleg is 2 dobozzal van a Kosár-ban! 40-et betöltöttem, amióta ezt a kapszulát szedem reggel és este 1-et 1-et, azóta olyan erős erekcióm van egész éjjel, többször felébredtem arra, hogy iszonyúan feszül, mint 18 éves koromban! Kifejezetten ezért is vettem egyébként. Nappal nem alakul ki tőle zavaró erekció lépten-nyomon, de az éjjeli, az brutál komolyan!!!