Tryptophan (90 kap.)

 / 4.5 2 vélemény
Amix Tryptophan 90 kap.
Ár: 5 330 Ft
Egységár: 59,22 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Tryptophan

Este van... Minden sötét. Álmatlanul forgolódsz az ágyadban. Igazából álmos vagy, de csak nem csukódik le a szemed... Aztán mikor az órára nézel, ideges leszel hogy mennyi idő eltelt és még mindig nem alszol. Majd bevillan, hogy most már menthetetlenül atom karikás szemekkel, és megint fáradtan fogod indítani a napodat... Ez a gondolat persze megint nem segít az elalvásban, csak plusz feszültséget okoz... Ismerős?

"Lefekvés előtt beveszek egy szemet, fél óra múlva érzem az álmosságot. Tehát kiválónak mondható a termék. Korábban gondjaim voltak a mély alvással, ezzel a termékkel ez megoldódott teljesen. Ajánlom mindenkinek"!

A triptofán nem egy altató. Nem úgy működik, hogy beveszed és aztán jön a baltás álommanó, aki minden körülmények között fejbe csap, és reggelig moccanás nélkül alszol. De ha okosan használod, mégis majdnem ilyen. Csak épp teljesen természetes. Nem kell gyógyszerekkel tömnöd magad, ha nem muszáj. Ha tehát könnyebb elalvásra, és mélyebb álomra vágysz, jó helyen keresgélsz!

A Tryptophan szedése

Lefekvés előtt szedj be 2 kapszulát. Van akinek már az egy is hatásos, és van, akinek kettő, vagy több kell. Ügyelj rá, hogy ne étkezés után szedd be! Kvázi éhgyomorra érdemes használni - ez azt jelenti, hogy a legutolsó étkezésed óta teljen el minimum 2 óra. Ha van lefekvés előtti turmixod, vagy túród, vagy bármi egyéb esti étkezésed, akkor azt a Tryptophan után 20-30 perccel told be!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-10-23
Érdeklődnék ,hogy milyen napszakban érdemes szedni? És mik a mellékhatásai?

válasz
2014-10-27
Szia!

Nincsenek mellékhatásai, én első sorban lefekvés előtt használnék 2-3 kapszulát.

Vevővélemények

Pihentető alvás
2018-04-30
Korábban scites-es triptofánt próbáltam, az is teljesen bevált. Az ára miatt tettem egy próbát, de azt kell mondanom ez a termék is maximálisan nyújta a pihentető, nyugodt, regeneráló alvás élményét. Én 2-őt szoktam bevenni lefekvés előtt kb. fél órával, kis tabletezés, és menetrend szerint érkezik is az álmosság. Sajnos éjszaka van, hogy ki kell mennem egyszer mosdóba, bár a vitaking-es saw palmetto miatt szerencsére egyre ritkábban, viszont triptofán mellett, olyan nincsen, hogy ne tudjak visszaaludni. Régebben sokszor nem tudtam visszaaludni, de most azonnal visszaalszok, reggel pedig kipihenten ébredek. A hangulatomat is befolyásolja egész nap, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Persze van olyan 1-2 nap, hogy mégsem alszok jól, éberebb vagyok, és nehezebben alszok vissza, de ez max pár nap egy hónapban. Már eszembe sem jutna, hogy ne vegyem be éjszakára, annyira az életem részévé vált, ráadásul nem mindegy, hogy igy rendesen tudok regenerálódni éjszaka nemcsak edzések után. Volt, hogy biotech-es tst gh-val (38 vagyok) vettem be éjszakára, de önmagában nekem a triptofán vált be, reggel vagy hajnalban éhgyomorra pedig megy a tst gh. Az is kellemes kis cucc, bár nem kúraszerűen szedem. Olvastam róla, hogy a triptofán segíthet az alkohol elleni vágy leküzdésében is, és azt kell, hogy mondjam, hogy ebben is lehet valami, mert csak sört szoktam néha inni, de a sör iránti vágyam is teljesen eltűnt, aminek örülök, persze azért nem hagyom ki ha van kis összejövetel barátokkal. Amit kihagytam, hogy mindig álmodok tőle valamit, de csak kis light-osokat. A barátnőm is kipróbálta, neki is abszolút bevált, jobbat alszik, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb tőle elmondása szerint, de ezt én is látom rajta.