Weightlifter öv

 / 4.9 17 vélemény
Scitec Nutrition Weightlifter öv
Ár: 5 500 Ft
5 790 Ft
Megtakarítás:290 Ft 5%
Méret:
Szín:
fekete
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Weightlifter öv

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor beállsz a rúd alá, belefeszíted a tarkódba, hadd vágjon, befeszül a tested, és kiemeled a villából, hogy aztán ugyanezzel az atom feszes tartással kipréseld magadból azt a 4-6-10 guggolást, amit előír az edzésterved... Ehhez azonban, ha nagy súlyt használsz, elengedhetetlen lesz egy stabil öv, ami - ha nem próbáltad még -, nem is tudod mennyi segítséget jelent, hogy a lehető legstabilabb pozíciót tudd felvenni!

"Nagyon jó kis öv 6 éve megvan azonnal bedobtam a terembe a közösbe és még mindig bírja. Kiváló tartást biztosít guggolásnál."

Ha tehát nagy súllyal guggolsz, vagy felhúzol, esetleg gyakran végzel döntött törzsű gyakorlatokat, akkor egy súlyemelő öv aranyat ér. Nem hiányozhat a fegyvertáradból. Hidd el, a derekad meghálálja!

Használati utasítás

Az öv nem divatkellék, és nem az öltözeted része. Akkor kösd fel, amikor használod. Semmi értelme magadon tartanod egész edzésen - már csak azért sem, mert ha jól használod, akkor úgy meg kell húzni, hogy levegőt is alig kapj. Ez pedig egy teljes edzés ideje alatt igen kellemetlen. Ez nem kényelmi viselet. Semmit nem ér, ha nem húzod meg rendesen. Tehát addig húzd, ameddig bírod, és még egy picit tovább... Meg fogsz lepődni, mennyit tud jelenteni, és nem mellékesen, a derekadat is véded vele!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-05-28
Sziasztok! 64-es derékra melyik bőröv lenne megfelelő? Ebből az S-es méret mekkora? Köszönöm szépen!

válasz
2017-05-29
Szia!

XS-es méret kellene 64-es derékra, ha lenne. Sajnos ilyen méretben nagyon rég nem kaptunk.

Vevővélemények

Jó áron nem gagyi minőség
2016-05-04
Ajánlani tudom csak az övet, még ugyan keveset használtam, de tudja, amit egy övnek tudnia kell. Megtámasztja a derekat, erős csatja van, minőségi anyagokból rakták össze minőségi módon. Ennél olcsóbbat nem lehet találni, ami ennyire jól össze is van rakva.