Bőr súlyemelőöv (Full Leather)

 / 5.0 31 vélemény
Mad Max Bőr súlyemelőöv (Full Leather)
Ár: 7 990 Ft
Méret:
Szín:
fekete
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Full Leather - bőr súlyemelőöv

Az öv felső rétege első osztályú 5mm-es bőrből készült, fényesített felszínén Mad Max felirattal. A belső része puha bőrrel bevont, és a derék-részen anatómialiag bélelt. A kiemelkedően magas élettartamot a dupla varrás biztosítja. Az övet duplanyelvű kapocs tartja, egy bőr övtartóval. Az öv egyedi abban a tekintetben, hogy egy D-alakú gyűrűvel van ellátva, ami lánc és karabíner használatával alkalmassá teszi további súly felakasztására! Az öv szélessége a hátrészen: 10cm, a csatnál: 6,5cm.

Méretezés Mad Max öveknél:

  • XXL: 102-120cm
  • XL: 92-110cm
  • L: 82-100cm
  • M: 72-90cm
  • S: 62-80cm

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2017-06-03
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ez a gyakorlat kábel hiányában végezhető kétkezes rúddal? (egyszer talán láttam ilyen gyakorlatot, vagy csak képzelődöm) ha igen, és létezik ilyen gyakorlat kaphanék ahhoz kis végrehajtási módot? Sehol nem találok erről a neten semmit

válasz
2017-06-15
Szia!

A kábelnek pont ez a lényege, hogy a gravitációtól függetlenül mindig biztosít ellenállást. Ezt egy kétkezes rúddal kapcsolatban már nem lehet kijelenteni, éppen ezért nem tudod vele kiváltani. Ha eszköz hiányában nem tudod végrehajtani, akkor végezz plusz nyomásokat, tolódzkodást, tricepszhajlítást, esetleg lórúgást.

Vevővélemények

Remek öv!
2016-08-14
Úgy két-három éve vettem, azóta redszeressen használom heti 4-5-ször. Kitűnő állapotban van, semmi repedés, szakadás vagy ehhez hasonló, teszi a dolgát. Ajánlom mindenkinek!
Nagyszerű öv!
2016-10-10
90-es derekamra a M-es öv tökéletesen passzol, hátat stabilan tartja, guggolásnál/felhúzásnál stb. biztonságérzetet ad (persze a formára ettől még nagyon kell figyelni)! Külön tetszik, hogy mivel sok rajta a "lyuk", szettek között meg tudom lazítani annyira, hogy engedjen levegőhöz jutni, de nem kell teljesen levenni és következő szettnél újra bajlódni vele!