Bőr natural body building öv (Austin 2)

 
BioTech USA Bőr natural body building öv (Austin 2)
Ár: 4 390 Ft
Méret:
Szín:
barna
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Bőr natural body building öv (Austin 2)

Méretek: S(65 - 85), M (74-95), L(80-100), XL83-104)

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2018-03-27
Sziasztok!
Kb egy hónapja írtam ide ezzel kapcsolatban, igyekeztem odafigyelni a leírtakra, de valami nem okés. Lehet nagyon szarúl csinálni pl egy fekvenyomást, annyira, hogy ne fejtsen ki semmi hatást? Vagy ha a fentiekben hibázom az csak részben korlátozza a növekedést? A vállvonogatást nem tudom, igyekszem a súlyt a mellkasom-, és nem a nyakam föllött nyomni, csuklóra figyelni, 20-18-16-14-12(?) négy vagy öt sorozattal, általában az utolsó vagy utolsó két sorozat amelyiknél a végső 1-2-3 kinyomáshoz már külső segítség kell(het). Nem pattintok, de éppen csak eléri a rúd a mellkasomat mikor leengedem. Ezenkívül szoktam tárogatni, kinyomni két súlyzóval ferde padon, gépen, kb ennyi. De csak nem akar az a rohadt izom a mellkasomra is felkerűlni, mondjuk a karjaim az edzések hatására vastagodtak és formásodtak, a lábaim is erősödtek, de a mellizmokkal nem tudok előbbre lépni. Kaja az 400 g rizs, fél kg csirke minden nap, erre jön egy kanál Whey Protein zabpehellyel minden reggel, edzésnapokon edzés után is van Whey Protein dextrózzal, meg napi 5-10 g kreatin, napi 2 szem Mega Daily One és izületvédő. 31 éves vagyok és 95 kg, a súlyom nem változott az elmult 3 hónapban se fel se le. Összehasonlításképp egy barátom is jár, ugyanakkor kezdtük, nem használ táplálékkiegészítőket, eszik amit jól esik és amikor jól esik, edzés elején futópadon van vagy 15-20 prcet, utána neki is súlyzós edzés, méretre hasonló mint én, súlyra és ismétlésszámra valamivel kevesebbeket csinál, és a mellkasán neki jól látszik, hogy 2-3 hónapja terembe jár. Valami jó ötlet?

válasz
2018-04-04
Szia!

Igen, simán lehet a fekvenyomással szépen fejleszteni az elülső vállat és a tricepszet, miközben a mell nem fejlődik semmit. Amit az összehasonlításnál írtál, az sajnos lehet genetika is. Az is lehet, hogy neki alacsonyabb a testzsírszázaléka, és azért látszik jobban nála a fejlődés.

Keresztkérdés: be szokott durranni a melled az edzésen? Ha nem, az is lehet jele annak, hogy nem tudtad megdolgozni. Törekedj mindig a bedurranás elérésére, és ha kell, drasztikus lépéseket is tegyél, például 5 sorozat helyett csinálj csak 2-3at gyakorlatonként, cseréld fel a gyakorlatok sorrendjét.

A trükk az lehet, hogy heti kétszer mellezel: mondjuk egyik nap "alsó mellre", másik nap felsőre, vagy egyik nap tárogató jellegű gyakorlatok, a másik nap pedig nyomó.

Vevővélemények