Natural Sterol Complex (100 tab.)

 / 5.0 2 vélemény
Universal Nutrition Natural Sterol Complex 100 tab.
Ár: 6 290 Ft
Egységár: 62,90 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Natural Sterol Complex

Natural Sterol Complex erőteljes hatású, növényi szterol bázisú táplálék kiegészítő. Nyolc hatékony komponense révén ez lett a legkeresettebb természetes szterol komplex formula: növényi szterolok, aminosavak, energetizálók, esszenciális zsírsavak (EFA), elektrolitok, teljesítményfokozók, nukleotidok és fontos ásványi anyagok.

Felhasználási javaslat:

Fogyassz 6 tablettát naponta étkezések után. Edzésnapokon, fogyassz 2 tablettát másfél órával edzés előtt és 2 tablettát két étkezés után.


A korábbi disztribútor magyar nyelvű katalógusából:

Az Universal Natural Sterol Complex az egyik leghatékonyabb tömegnövelő készítmény a tömör izmok kifejlesztésére. A készítményben alkalmazott hatóanyagok (növényi eredetű izomtömegnövelő szterolok, a belső elválasztású mirigyek működését szabályozó gyógynövény kivonatok, aminosavak, energia stimuláló anyagok, elektrolitok, zsírégetők, természetes alapú, növekedést elősegítő hatóanyagok, gyógynövények és ásványi anyagok) folyamatos felszívódású tabletták formájában állnak rendelkezésre, melynek eredményeként a Natural Sterol Complex akkor is folytatja a munkát ha mi már elfáradtunk. Ez a legjobb edzőpartner.

Adagolás:
Ajánlott napi adagja 6 tabletta. Pihenőnapokon minden főétkezés után 2 tabletta (3x2), edzésnapokon 2 tabletta másfél órával edzés előtt és 2-2 tabletta valamely két étkezés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-04-09
üdv! ez erőszint növelésre is alkalmas?

válasz
2014-04-10
Szia!

Igen, abszolút. Bár nem mindenki reagál egyformán ezekre a hatóanyagokra, de általánosságban jellemző az erőszintnövekedés a szedése alatt.

Vevővélemények

érdemes kipróbálni
2009-04-25
Mindenféleképpen érdemes kipróbálni. Nem fogtok benne csalódni, ez biztos.