Broken Cell Wall Chlorella (360 tab.)

 
Swanson Broken Cell Wall Chlorella 360 tab.
Ár: 7 470 Ft
Egységár: 20,75 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Swanson Broken Cell Wall Chlorella - Chlorella alga (360 tabl)

A Chlorella (Chlorella vulgaris) egy egysejtű kis alga, mely a friss vízben tenyészik, valamint a sötét, zöld levelű zöldségekben is megtalálható. A Chlorellát teljes értékű táplálékként tartják számon, mely gazdag fehérjében, karotinoidokban, enzimekben (pepsin) és klorofillban. A Chlorella tartalmazza az összes növény közül a legtöbb klorofillt. Japánban és Thaiföldön termesztik elsősorban.

A Chlorella a vitaminok gazdag tárháza: magas arányban tartalmazza a B-csoporthoz tartozó vitaminokat, C és E vitaminokat, biológiailag kötött ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot (ezek koncentrációja nagyobb, mint a többi szárazföldi növénynél) és nyomelemeket: vasat, mangánt, cinket, rezet, kobaltot (aminosav kelát-kötés).

A doboz 360 tablettát tartalmaz. Napi ajánlott mennyiség: 2 tabletta

OÉTI bejegyzési szám: 4123/2008

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-07-11
Üdv!
Mi ennek a javasolt szedése? Étkezés előtt, után közben?

válasz
2018-02-05
Napi 3x2 kapszula, és én ezt is, mint a Spirulinát, étkezésekkel együtt szedném be, de nincs rá külön előírás a gyártó részéről.

Vevővélemények