Spirulina (200 tab.)

 / 5.0 1 vélemény
Puritan`s Pride Spirulina 200 tab.
Ár: 5 030 Ft
Egységár: 25,15 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Spirulina tengeri alga

A spirulina nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g sejt van, ez 3-szor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, 2 -szer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban. A spirulina sejteket nagyon könnyen feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 65-80% -t, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be. Ezenkívül, a spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben. A spirulina tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

A spirulina nagy vastartalommal és B12-es vitamin-tartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, avagy 320 g májnak. A spirulina B12 vitamin tartalma alapján 3-szor felülmúlja a májat, ezért a spirulina nagyon jó hatású vashiányos megbetegedések és rosszindulatú vérszegénység megelőzésére.

A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat. A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.

Fizikailag gyenge, rossz immunrendszerrel rendelkező embereknek, akik oxigénhiányban szenvednek, és különösképpen számunkra, az ún. "éppenhogy egészségesek" számára ez a termék különösképpen fontos. A spirulina tehát rendkívül gazdag tápanyagokban, például ha a spirulinából arcpakolást készítünk, rendkívül jó hatással bír az arcbőrre is.

A spirulina alkalmazása hosszú időn keresztül sem jár mellékhatásokkal.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2011-01-20
hello
ez tényleg ilyen jó?daily vita-mint érdemes lecserélni erre?
köszi

válasz
2011-01-21
szia
a vitamint semmiképp se hagyd el, a kettőt együtt érdemes alkalmazni.
üdv

Vevővélemények

érezhető és szemmel látható volt a hatása
2009-08-01
A nagymamámnak vettem egy dobozzal a készítményből, és kb. 1,5 hét eltelte után érezhető és szemmel látható volt a hatása. Gyakran panaszkodott izületi, valamint derékfájdalmakra, de most mintha kicserélték volna! Mindenféle segédeszköz nélkül felkel a székből, és nap mint nap vígan dolgozik a kiskertjében. A nagyi ajánlja mindenkinek!