Spirulina (100 tab.)

 / 4.5 32 vélemény
BioTech USA Spirulina 100 tab.
Ár: 1 990 Ft
Egységár: 19,90 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

SPIRULINA

KÉKES-ZÖLD ALGA NÉVEN IS ISMERT. TÖBB MINT 100 ÉLTETŐ ANYAGOT TARTALMAZ, ÚGY, MINT VITAMINOKAT, ÁSVÁNYI SÓKAT, FEHÉRJÉKET ÉS MÁS HATÓANYAGOKAT.

1 ADAGBAN:

A spirulina egy emberi fogyasztásra alkalmas cianobaktérium-faj. Egyike a Föld legrégibb élő organizmusainak, amely már az aztékok számára is értékes táplálékforrást jelentett. Sok kultúrában a spirulina ma is része a rendszeres étrendnek.

Felhasználási javaslat:

Fogyasszon napi 1-8 tablettát bő folya-dékkal. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-24
Hello! A spirulina szedése mehet folyamatosan, vagy érdemesebb kúraszerűen szedni és szünetet tartani?

válasz
2017-01-25
Szia!
Mehet folyamatosan.

Vevővélemények

Megvagyok elégedve!
2015-02-28
Napi 4 tablettát szedek és 3 hét után a bőrömön és a hajamon vettem észre javulást. Ajánlom mindenkinek, az ára meg több, mint jó!
Emésztést segítő
2015-03-20
A fehérjedús táplálkozástól és valószínűleg a zabpehelytől délutánonként eléggé puffadt a hasam. Mióta szedem (4-6 kapszula naponta étkezések után), a jelenség elmúlt, a közérzetemet is javította. (Amikor kimaradt a tabi újra jött a puffadás, tehát biztos, hogy ez segített.) Nagyon jó termék, bátran ajánlom mindenkinek, az ára is jó.
Hatásos
2015-05-31
Akné kezelésére vettem. Napi 3 szem pár hét után szépen eltüntette a pattanások nagy részét, emellett az emésztésem is érezhetően javult. Ilyen áron szinte ajándék.
Megoldás a puffadásra?
2015-06-12
Az előző havi akcióban olvastam a termékről és gondoltam kipróbálom magam is.


Valószinűleg felborult a bélflórám és emiatt puffadok(tam). Amióta fogyasztom azóta a tüneteim enyhültek, általában napi 3x2 szemet eszem belőle étkezés közben.
Nem csalódtam
2016-08-22
Bár még nem régóta szedem de egyértelműen érezhető, hogy háromszor olyan ritkán fáj a hasam mint eddig. Az anyagcserém is lassabb lett és az elfogyasztott ételek után sem fáj már annyit és olyan intenzíven a hasam mint eddig. A kiszereléssel kapcsolatban a BioTech márkának megfelelően ezt is könnyedén le tudom nyelni. Bár kicsit fura íze van - számomra leginkább sár - de ez csak pár másodpercig tart amíg bő folyadékkal le nem nyeled. Határozottan ajánlom a terméket minden hasfájós embernek.