Multi Senior vitamincsomag (30 pak.)

 / 5.0 1 vélemény
VitaKing Multi Senior vitamincsomag 30 pak.
Ár: 6 340 Ft
Egységár: 211,33 Ft/pak.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Senior havi csomag

Idős korban is energikusan!

A felnőttkor előrehaladtával a szervezetünk egyes anyagokból többet igényel, mivel a természetes termelődésük csökken vagy mert segít megakadályozni azokat a betegségeket, melyek ebben a korban oly divatosak. Ilyen például a Q-10 koenzim, ami a szívizmok mellett a test szinte összes sejtjében megtalálható és mennyisége arányos az egészségi állapottal.

A Senior csomag 50 év felett tökéletesen kiegészíti a napi táplálkozásunkat és biztosítja az energiát ahhoz, hogy szinte változatlan intenzitással és egészséggel éljük az életünket, mint fiatalon.

Természetes összetevőinél fogva nagyon jó hatásfokkal hasznosuló összeállítás.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

70 éves
2014-03-17
erősen mozgáskorlátozott és súlyosan elhízott anyukámnak rendeltem belőle előbb csak egy dobozzal, aztán hárommal. Először nagyon megijedt a rengeteg kapszulától, nem is bírja egyszerre bevenni, két részre osztva, reggel és délben veszi be étkezés közben. Most a második doboz közepénél tart, és szemmel láthatóan erősödik. Sokkal könnyebben és gyorsabban tud felállni a székről, kevesebbet szédül, jobban bírja a napi teendőit, nem fárad olyan hamar.